Bugulu Bir Cama Ne Yazmak İstersin

Ynt: Bugulu Bir Cama Ne Yazmak İstersin

gecen dukkandan gelırken arabanın arka camı bugu yaptı aklıma bu konu geldı dusundum yazıcak bıse bulamadım o an aklıma traktor resmı cızmek geldı cama motor resmı cızdım arkasınada bı pulluk =)))

yanlız benim kafama şu takıldı koray demiş sigara içiosan kızın yüzüne dumanı üfle diye...Yav bu devirde hangi kızın suradına duman üflesen çakar tokadı be :D

sigara dumanını kızın yüzüne üflemekmi zuha-*-s zuha-*-s Bi denesenize bakıyım hangi akıllı hatunun hoşuna gider giden varsada ben onun dişi duygularından ve organlarından süphelenirim zuha-*-s zuha-*-s

mocıtu link=topic=11745.msg133761#msg133761 date=1231724300' Alıntı:
sigara dumanını kızın yüzüne üflemekmi zuha-*-s zuha-*-s Bi denesenize bakıyım hangi akıllı hatunun hoşuna gider giden varsada ben onun dişi duygularından ve organlarından süphelenirim zuha-*-s zuha-*-s
kızlar sigara içenlerden bile tiksiniyor yüzüne bir üfle sana bir tokat basar orada yada bir laf eder sen mal mal kalırsın :D

NesranJk link=topic=11745.msg133841#msg133841 date=1231744968' Alıntı:
kızlar sigara içenlerden bile tiksiniyor yüzüne bir üfle sana bir tokat basar orada yada bir laf eder sen mal mal kalırsın :D
Yoq bea biz kızlarla içiyoz sigarayı karşılıklı... ;D ;D

Keremo54 link=topic=11745.msg182717#msg182717 date=1243627731' Alıntı:
siz kafayı kızlara yormuşsunuz ne varki bu kadar beğenilecek bırakın onlar sizi beğensin
benim kız tarafıyla ilgili sorunum kalmadı istediğim oldu sonun :D