S.a arkadaşlar bu gün ekinsuyunun son hattı kalmış Babama biraz yardım ettim.Resimdeki ekinler babamın ilk suyu bu gün bitti ekinlere ot ilacı,gübre ve organik karışımları yağmurlama kazanıyla atıldı ekini hiç traktör tekeri çiğnemedi atılan yerleri inceledim otlar gayet güzel şekilde mefta olmaya başlamışlar,ekin ırk olarak CEYHAN BEYAZ EKMEKLİK çeşidi gayet verimli ve kaliteli bir buğday çeşidi,fiziksel özellikleri kılçıklı başak yapısı ve kısa boylu yağmurlamaya uygun bir çeşit.
İlk suda amanyum sülfat,LAMBİRCO nun hümik,fulvik ve organik element karşımı,ot ilacı olarak mustang ve LAMBİRCO firmanın sıvı çinkosuda atıldı,ilk suda 3 er saat yağmurlama basıldı birkaç gün durup tekrardan sulamaya başlanacak gübre ve karışımlar atıldığı için 2. suyu erken vermek gerekir.
Bu günden kareler arkadaşlar iyi seyirler.
bunlarda yağmurlamayla ilaçlama sonucu otların hali
İlk suda amanyum sülfat,LAMBİRCO nun hümik,fulvik ve organik element karşımı,ot ilacı olarak mustang ve LAMBİRCO firmanın sıvı çinkosuda atıldı,ilk suda 3 er saat yağmurlama basıldı birkaç gün durup tekrardan sulamaya başlanacak gübre ve karışımlar atıldığı için 2. suyu erken vermek gerekir.
Bu günden kareler arkadaşlar iyi seyirler.
bunlarda yağmurlamayla ilaçlama sonucu otların hali