BUĞDAYLARIMIZIN SON HALİ(3,4,2012)

Ynt: BUĞDAYLARIMIZIN SON HALİ(3,4,2012)

maşallah abi bereketli olsun bizim burda daha kar var :) ne toprak gözüküyor ne buğday :) eridiyse şu son günlerde ermiştir

Ne zaman ektin ne zaman bu hale geldi gülüm :D :D maşallah maşallah allah bereketini versin bizim sırayı düzmedi doğru dürüst :(

Ekinin yaprağına bak hazır ola geç maşallah abi bereketli olsun ... :)

Maşallah abi bizim tarlaları bir gözümün önüne getiriyorum da daha yeni yeni çıkan yerler bile var ;D

Vay Vay Vay :D
Ekinler İklimden Olsa Gerek Süper Olmuş :)
Bizim Buralar Böyle Değil, Aşılamayla, Gübreyle, Sulamayla, Daha Yeni Yeni Çıkartıyoruz Ekinleri....

ooooooo maşallah süper olmuş cihan 1000 m2 den 1 ton olur sanırım .cinsi cibilyeti nedir bu buğdayın .
bol kazançlar kardeşim

maşallah ..cihan bey bereketi bol olur inşallah..buğdayın cinsi ve kacıncı ekim ..sertifikalımı kendi tohumunuzmu..maşallah güzel tutmuş tarlayı..

Bereketli olsun kardeşim,buğdaylarınız güzel. Bu durumda Pıoner (Anopa) başak çıkarmıştır herhalde,durumu nasıl? :)

Cihan_özece link=topic=54375.msg574833#msg574833 date=1333559502' Alıntı:
dekara ekerken 25 kg tohum+25 kg 20.20 kompoze gübre mibzerle ikisi ayne anda kavuştu toprağa
üstünede 25 kg 33 nitrat + ot ilacı+çinko vs
önümüzdeki günlerdede bi 25 kg daha 33 nitrat atcaz bakalım.
bugdaylarına bayıldım cınko attıgın bellı oluyo eksıklıgın kırıntısı bıle yok hangı marka cınko attın tahmınım edta selatlı harıka bugdayların bana mesaj at sana bırkac yaprak gubresı tavsıyem olucak azbıyerde dene farkı anlatırsın