PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğdayda sarılık için tavsiye
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hüseyin 58 58" data-source="post: 1446503" data-attributes="member: 82637"><p>Bizim burada da yaklaşık 3 gün nerdeyse kesintisiz bazen sakin bazen kuvvetli yağmur arkasından yaklaşık 10 cm kar yagdı arazi çamur ama renk olarak koyuluk normal henüz gübre atan olmadı ot ilacı atacağınız gün gece hava -dereceleri görmemeli ben olsam yaprak gübresi ile ot ilacını karıştırıp aynı seferde atmam maliyeti düşürmek adına iyi gibi görünse de bana mantıksız geliyor bir yandan zehirlemek diger yandan beslemek bitki strese sokmak tan başka bi şey degil önce ot ilacı atarım bir iki gün sonrada sıvı gübre ot ilacında en güzel verimi sabah erken saatlerde bitki üzeri nemli iken alınıyor ilaçtan 2 3 saat sonra yada ertesi gün bir yağmur inerse ilaç etkisini daha güzel gösteriyor buğdayda fazla strese girmiyor 15 kilo üre az bir miktar degil azot kaybı olmadan yagmur ile eridi ise geriye havanın açması ısınması bitkinin çalışması kalıyor ikinci gübre için bencede erken yağmurları takip ederek atın bitki boyuda 15 cm i geçsin tam kardeşleme yapsın bence buğday güzel beklemek lazım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hüseyin 58 58, post: 1446503, member: 82637"] Bizim burada da yaklaşık 3 gün nerdeyse kesintisiz bazen sakin bazen kuvvetli yağmur arkasından yaklaşık 10 cm kar yagdı arazi çamur ama renk olarak koyuluk normal henüz gübre atan olmadı ot ilacı atacağınız gün gece hava -dereceleri görmemeli ben olsam yaprak gübresi ile ot ilacını karıştırıp aynı seferde atmam maliyeti düşürmek adına iyi gibi görünse de bana mantıksız geliyor bir yandan zehirlemek diger yandan beslemek bitki strese sokmak tan başka bi şey degil önce ot ilacı atarım bir iki gün sonrada sıvı gübre ot ilacında en güzel verimi sabah erken saatlerde bitki üzeri nemli iken alınıyor ilaçtan 2 3 saat sonra yada ertesi gün bir yağmur inerse ilaç etkisini daha güzel gösteriyor buğdayda fazla strese girmiyor 15 kilo üre az bir miktar degil azot kaybı olmadan yagmur ile eridi ise geriye havanın açması ısınması bitkinin çalışması kalıyor ikinci gübre için bencede erken yağmurları takip ederek atın bitki boyuda 15 cm i geçsin tam kardeşleme yapsın bence buğday güzel beklemek lazım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğdayda sarılık için tavsiye
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt