Buğday ve arpada kullanılan en ekonomik ot ilacı...

Bunların karışımında bir zarar olurmu.Bu karışımı buğdayda kullanabilirim.Arpaya corvet ve balan atarız.Triticalede corvet ve topcup olurmu...
Buğday için corvette ile topcup u beraber kullanabilirsiniz. Etiket i karışmaz der ama yıllardır karıştırılır hiç bir sıkıntısı olmamıştır, yine arpaya balan ile corvette beraber atılabilir. Tritikale ye gelince, buğday ile çavdar in melezi olduğu için topcup la birlikte corvette yi güvenle atabilirsin. Şimdiden kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Aygün 10
Bu mustang prospektüsü, karışmaz diyor.Acaba niye öyle yazmışlar.Gerçek mi yoksa başka bir şey mi.
İçinde amin2,4 d olduğu için.Karışmıyor .2,4 d amin hormon oluyor.
Mustang,rolan ( fenoxaprop-p-ethyl +Mefenpyr-diethyl (safener) ile karışabilirmiş.Ekli dosyayı görüntüle 43697Ekli dosyayı görüntüle 43698
Mustangla karismaz kardesim aminli bi ilac oldugu icin mustang veya amin turevlerine karisim yapmazsin ki mustang bu zamanda calismaz sicaklik faktoru etkilidir

• Beğen
Buğday için corvette ile topcup u beraber kullanabilirsiniz. Etiket i karışmaz der ama yıllardır karıştırılır hiç bir sıkıntısı olmamıştır, yine arpaya balan ile corvette beraber atılabilir. Tritikale ye gelince, buğday ile çavdar in melezi olduğu için topcup la birlikte corvette yi güvenle atabilirsin. Şimdiden kolay gelsin
Buğday ve triticalede dedğiniz ilaçları atarım ozaman.Birde dar yaprak topcup yerine terdok kulansam bir sıkıntı olurmu.Ayrıca arpada balan super çok pahalı..Balan super yerine daha ekonik ve etkili ilaç önerebilirmisiniz.Ayrıca bu ilaçların fiyatları hakkında bi,lginiz varmı..Sitedeki üyelere satışınız varmıı..

Buğday ve triticalede dedğiniz ilaçları atarım ozaman.Birde dar yaprak topcup yerine terdok kulansam bir sıkıntı olurmu.Ayrıca arpada balan super çok pahalı..Balan super yerine daha ekonik ve etkili ilaç önerebilirmisiniz.Ayrıca bu ilaçların fiyatları hakkında bi,lginiz varmı..Sitedeki üyelere satışınız varmıı..
Tabi ki olur, topcup ile terdok aynı ilaç, bölgenizde hangisi hesapliysa onu kullanın. Arpada Balan süper i 15 dönüme öneriyoruz, bu gurubun 10 dönüme gidenleride var (69 luk fenoxsorap) detaylı bilgi için 05336357319 ulaşabilirsiniz

Üzerinde karışmaz yazıyor. Içinde 2,4 D amin var,çünkü ama saticilar öneriyor .Yulaf ilaci ile amin karışmaz o yüzden almadim ben.
Saticiya şöyle sormali;aminle yulaf ilaci karistirilirmidiye.Karismaz diyecektir.

Biraz daha maliyetli ama amin içermeyen geniş yapraklar kullanmak gerek karışım yapılacaksa. Lintur ve Magnolia ile axial-topic vs dar yaprak karışıyor hiç de etkilemiyor. Aminli ilaçlarla pek karıştırmadım ama karıştırıp zarar verenleri gördüm. Bence pek riske atmamak gerek.

• Beğen