Ikisi karışıp atılıyor mu?Mustang veya cutteng +agrobest terdok 240
Ikisi karışıp atılıyor mu?
Axiel ve lanselot kesin cozum hem dar yaprak hem kaba ot icinGeniş ve dar yapraklı bir birine karışabilen en ekonomik ot ilacı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Safa Corvette ile topcup 240 hem ekonomik hemde etkiliGeniş ve dar yapraklı bir birine karışabilen en ekonomik ot ilacı tavsiyelerinizi bekliyorum.
opcup 240
Bunların karışımında bir zarar olurmu.Bu karışımı buğdayda kullanabilirim.Arpaya corvet ve balan atarız.Triticalede corvet ve topcup olurmu...Safa Corvette ile topcup 240 hem ekonomik hemde etkili
Tamam bende öyle yapmayı düşünüyorum.Atılıyor.ben öyle yapıyom
Ama karışmaz diyorTamam bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Grandstar ile balansuper karışırmı ,arpa için.Ama topcup arpaya atılmaz. Arpa ile birlikte buğday a atılan dar Yaprak ilacını buğday a da atmak pahalıya mal olur. Arpa Yulaf ilaçları pahalıdır. En ekonomigi Balan süper
Ama karışmaz diyorEkli dosyayı görüntüle 43656
Bir kerre yeter fazla kimyasal kullanmamak lazim.Böcek ilacı da istemez,benceBen geçen hafta ot ilacı olarak Hammer attım..Şimdi önümüzdeki Ocak ayı içerisinde tekrar bir uygulama yapsam nasıl olur ? Bu kez erken ektiğimiz için havalar uzun süre ılıman gitmişti her ihtimale karşı sinek ilacı da eklesem olur mu ?
Teşekkür ederim zaten düşüncem yokta çevremde atanlar var mesela o yüzden bir fikir almak istedim.Bir kerre yeter fazla kimyasal kullanmamak lazim.Böcek ilacı da istemez,bence
Bu mustang prospektüsü, karışmaz diyor.Acaba niye öyle yazmışlar.Gerçek mi yoksa başka bir şey mi.Agrobest terdok 240 etken maddesine bak mustag karışıyor gayet ekpnomik ve etkili bi dene her sene bunu atacan