PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğday ve arpa sıvı gübre çinko sülfat
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1459720" data-attributes="member: 95971"><p>Geçen sene 1000 litrelik tankla</p><p>7 kg üre</p><p>5kg çinko sülfat</p><p>5 kg magnezyum sülfat</p><p>2 kg Demir sülfat</p><p>1 kg mangan sülfat</p><p>Ve denizyosunu+aminoasit karışımını 25 dekar yere iki kez yapraktan uyguladım</p><p>Ayrıyeten 2 kez topraktan normal üre gübrelemesi yaptım</p><p>Yaptığım sulu gübreleme uygulamalarında uygulama sonrası faydası varmış gibi görünse de biçimde pek de bir faydası olmadığını gördüm.verimler her seneden farklı değildi, etraftan komşulardan farklı değildi.</p><p></p><p></p><p>Bu sene dekara</p><p>4kg çinko sülfat</p><p>4kg magnezyum sülfat</p><p>2 kg Demir sülfat</p><p>1 kg mangan sülfatı karıştırıp toz olarak atacağım.mikro element beslemede en yüksek verimin topraktan uygulamalarla ve erken bahar dönemi uygulalarla elde edileceği bilgisi araştırmalarla ortaya koyulmuş</p><p></p><p></p><p></p><p>Yine de faydasını göremezsem mikro besin beslemesini devre dışı bırakabilirim.</p><p></p><p>Tarlada mahsül üzerinde adam akıllı denemeler ve gözlemler yapıp sonuca ulaşan var mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1459720, member: 95971"] Geçen sene 1000 litrelik tankla 7 kg üre 5kg çinko sülfat 5 kg magnezyum sülfat 2 kg Demir sülfat 1 kg mangan sülfat Ve denizyosunu+aminoasit karışımını 25 dekar yere iki kez yapraktan uyguladım Ayrıyeten 2 kez topraktan normal üre gübrelemesi yaptım Yaptığım sulu gübreleme uygulamalarında uygulama sonrası faydası varmış gibi görünse de biçimde pek de bir faydası olmadığını gördüm.verimler her seneden farklı değildi, etraftan komşulardan farklı değildi. Bu sene dekara 4kg çinko sülfat 4kg magnezyum sülfat 2 kg Demir sülfat 1 kg mangan sülfatı karıştırıp toz olarak atacağım.mikro element beslemede en yüksek verimin topraktan uygulamalarla ve erken bahar dönemi uygulalarla elde edileceği bilgisi araştırmalarla ortaya koyulmuş Yine de faydasını göremezsem mikro besin beslemesini devre dışı bırakabilirim. Tarlada mahsül üzerinde adam akıllı denemeler ve gözlemler yapıp sonuca ulaşan var mı? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğday ve arpa sıvı gübre çinko sülfat
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt