PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğday ve arpa sıvı gübre çinko sülfat
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet-42" data-source="post: 1459701" data-attributes="member: 74007"><p>Uan 32 hiçbir mahsule yapraktan olmaz yıllarca mal satmak için yalan söylediler hala tarım kredide olmak üzere satış yapan yerler insanları kandırıyor.Çinko sülfat uygun maliyetli bir çinko kaynağı yanında bir amino asit, deniz yosunu,veya firmaların farklı kombinasyonlardaki organik ürünleride eklenebilir.Ben bu 2 ürünü satıyorum.Hem kaliteli hem uygun maliyetli hemde gerçek manada verime katkı sağlayan ürünler.Mor olan fosfor çinko ama sıradan bir ürün değil.Turuncu olan köklericiler,amino asitler gibi 7-8 farklı malzemenin bir arada olduğu bir ürün.İkisi karışınca hem kardeşlenmeyi, köklenmeyi teşvik eder hemde verim artırmanın yanında kalite değerlerinide yükselterek mahsulün daha yüksek fiyatlara satılmasını sağlar.Ortalama dekar maliyeti 65 tl civarındadır.6kg buğday parasına bu zengin karışımı yapabilirsiniz.Ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 05312625144 WhatsApp yoluyla ulaşırsanız yardımcı olurum.Sadece bu ürünler ile ilgili değil diğer konulardada takıldığınız noktalar olursa ziraat mühendisi olarak yardımcı olmaya çalışırım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet-42, post: 1459701, member: 74007"] Uan 32 hiçbir mahsule yapraktan olmaz yıllarca mal satmak için yalan söylediler hala tarım kredide olmak üzere satış yapan yerler insanları kandırıyor.Çinko sülfat uygun maliyetli bir çinko kaynağı yanında bir amino asit, deniz yosunu,veya firmaların farklı kombinasyonlardaki organik ürünleride eklenebilir.Ben bu 2 ürünü satıyorum.Hem kaliteli hem uygun maliyetli hemde gerçek manada verime katkı sağlayan ürünler.Mor olan fosfor çinko ama sıradan bir ürün değil.Turuncu olan köklericiler,amino asitler gibi 7-8 farklı malzemenin bir arada olduğu bir ürün.İkisi karışınca hem kardeşlenmeyi, köklenmeyi teşvik eder hemde verim artırmanın yanında kalite değerlerinide yükselterek mahsulün daha yüksek fiyatlara satılmasını sağlar.Ortalama dekar maliyeti 65 tl civarındadır.6kg buğday parasına bu zengin karışımı yapabilirsiniz.Ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 05312625144 WhatsApp yoluyla ulaşırsanız yardımcı olurum.Sadece bu ürünler ile ilgili değil diğer konulardada takıldığınız noktalar olursa ziraat mühendisi olarak yardımcı olmaya çalışırım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğday ve arpa sıvı gübre çinko sülfat
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt