Doğru ürünü kullanırsanız çok faydalı oldugunu anlarsınız.Örnek lambricoSonuna kadar katılıyorum. Bildigin pancar suyu.
Doğru ürünü kullanırsanız çok faydalı oldugunu anlarsınız.Örnek lambricoSonuna kadar katılıyorum. Bildigin pancar suyu.
Doğru ürünü kullanırsanız çok faydalı oldugunu anlarsınız.Örnek lambrico
Fulvik asitinde, humik asidinde ham maddesi leonardittir. Uzun yillar süren oluşum sürecinden sonra ortaya çıkar. Senin dedigin ürünlerin hammaddeleri; pancar melasindan olma silempe, zeytin karasuyu, pirina'dir. Bunlarda da ayni humik ve fulvik asitlerde olduğu gibi şeker bazlı, sakkarit, polisakkarit, fruktoz, aldehit, keton gruplari bulunur. Sorunda buradan kaynaklanıyor. Yapı benzerliği.Biliyorum, bitkisel organik gübrelerde genellikle fülvik asit bulunur.Piyasada hümik asit diye geçtiği için arkadaşa öyle yazdım.Ayrıca hümik ve fulvik asitin daima beraber bulunduğunu unutmayalım.Yanlış anlamazsanız size bir sorum var.Hümikcan nasıl oluyorda yapraktan alınıyor.Bitkisel menșeli bir ürün değil.Galiba leonardit menşeli bir ürün.Hümik asitlerin çapı çok büyüktür ve bitki için yabancı bir maddedir.Bitkinin bu kadar büyük bir molekülü reddetmesi gerekmezmi
Valla benim karıştırıp da atttıgım oldu 1 hafta arayla attığımda oldu pek fark olmadı gibi geldi bana karışım şöyleydi Corvette + granstar + hümik asit + 20.20.20TE toz gübre
Arkadaşlar bir sorum var. Buğday ekerken tabanına dekara 20 kilo dap la ektik. Yüzüne ise 27 şubatta dekara 12 kilo üre attık. Şimdi sorum şu otlar için zehir herbisit atarken sulu gübre atsak mı? Atmasak mı ? Kimi uzmanlar diyorki bu kimyasal gübreler atıldıktan sonra belirli bir süresi var bitki atar atmaz almıyor bünyesine zamanla alıyor o yüzden diyorlar sulu gübre ile çakışıp birbirini olumsuz etkileyebilir diyorlar ne dersiniz ?
Bizde sıvı çinko % 12 lik 1 tl yüksek içerikli bitkisel aminoasit 2 tl ..bu sıvı çinko ile aminoasitin kaç para olduğunu biliyor musunuz bir bilginiz varmı ?
Sebep önemli yatma aşırı azot takviyesi nden olabilir. Kök boğaz hastalığından olabilir. Su tutan yerlerde sular çekildikten sonra bitkinin kök hastalığı belirginlesir bunlar başlıca sebepleridir. Yani görmeden bir karar vermek zor olacaktır.Merhaba bugdaylarda basaktayken yatma oluyor yer yer bunun caresi varmi ilac vs