BUGDAY TOHUM KAPLAMASI CİNKO TOPRAK DÜZENLEYİCİ VE DEMİR

Ynt: BUGDAY TOHUM KAPLAMASI CİNKO TOPRAK DÜZENLEYİCİ VE DEMİR

abi bunlarla kaplarken NPK lı toz gübreler var bunlarıda ilave etsek bu kaplamaya ve diğer gübreyi atmasak (20.20, dap )acaba verim alınırmı böyle bir arge çalışman oldumu npk lı kaplama denedinmi yada denesek ...nasıl olur...

umut71 link=topic=48205.msg467100#msg467100 date=1321038241' Alıntı:
abi bunlarla kaplarken NPK lı toz gübreler var bunlarıda ilave etsek bu kaplamaya ve diğer gübreyi atmasak (20.20, dap )acaba verim alınırmı böyle bir arge çalışman oldumu npk lı kaplama denedinmi yada denesek ...nasıl olur...
gardaşım NPK denemedim ama dap veya 20 20 yerini tutmaz cinko eksikligi saten var ülkemizde hümik asitde toprak düzenleyici demirde bugday cıkarken sararma olmasın diye kapladım npk lı gübreleri hic düşünmedim ama kaplayıpta dap tanda kısma olabilir belki 20 kilo atıyorsan 12 13 kilo düşebilir denemek lazım

Kolay gelsin abi kaplama işinin faydalı olduğunu bizim burdaki tohumculuk yapan bir abiden duymuştum ama hiç denemedik bir de tabi maliyet kısmı var işin maliyeti ne kadara geliyo ortalama bu kaplamanın

Çağrı link=topic=48205.msg471762#msg471762 date=1321651647' Alıntı:
Kolay gelsin abi kaplama işinin faydalı olduğunu bizim burdaki tohumculuk yapan bir abiden duymuştum ama hiç denemedik bir de tabi maliyet kısmı var işin maliyeti ne kadara geliyo ortalama bu kaplamanın
cagrı ordaki maliyet 50 tl falan yanlız onlarla 1 1.5 ton arası kaplama yaparsın ben garantili olsun diye 1 ton falan yaparım maliyetli bişi degil

atom karınca link=topic=48205.msg471751#msg471751 date=1321651187' Alıntı:
edta şelatlı olmasına dikkate al yoksa attığın ilaçlar faydasız kalır.
bilgi icin tşk şelatli olmasına dikkat ediyorum