Evet, kontrol ettim ustam. Bana da yatmış.Kırklareli Pınarhisar 0-2 ve 4 olanlar yatmış
Zeytinyağı desteği nasıl alıyorsunuz zeytin bahçesinin dönümüne göre mi veriliyorBizde zeytinyağı primi aldık. Ama merak ettiğim 1800 lirada 60 kesinti var neden acaba
1. Tapulu zeytin tarlası olacak. 2. Çks dosyası yapılacak. 3. Zeytinyağını sıktırdığın fabrikadan sıkım faturası kesilecek. 4. Zeytinyağını sattığın kişi satış faturası kesecek. Faturaları ilçe tarım müdürlüğüne vereceksin. Sonra askıya çıkınca kontrol edeceksiniz. Bu kadarZeytinyağı desteği nasıl alıyorsunuz zeytin bahçesinin dönümüne göre mi veriliyor
Bu tür destek ödemelerinin hepsinde askı listesindeki miktardan %4 kesinti yapılıp kalan parayı veriyorlar . bu sade sizde olan bi durum değilBizde zeytinyağı primi aldık. Ama merak ettiğim 1800 lirada 60 kesinti var neden acaba
Tesekkur ederim bilgiler için. Herşey tamam da zeytinyağı normal sahisa satinca nasıl fatura kesilecek biraz uzun işlemi varmış1. Tapulu zeytin tarlası olacak. 2. Çks dosyası yapılacak. 3. Zeytinyağını sıktırdığın fabrikadan sıkım faturası kesilecek. 4. Zeytinyağını sattığın kişi satış faturası kesecek. Faturaları ilçe tarım müdürlüğüne vereceksin. Sonra askıya çıkınca kontrol edeceksiniz. Bu kadar
Tüccar kesecek biz toptan satıyoruzTesekkur ederim bilgiler için. Herşey tamam da zeytinyağı normal sahisa satinca nasıl fatura kesilecek biraz uzun işlemi varmış
Sizin is kolaymis biz ne kadar çıkarsa elden satıyoruz normal şahıslara galiba istesekte alayiz destek sağolun yinedeTüccar kesecek biz toptan satıyoruz
Evet, kontrol ettim ustam. Bana da yatmış.
Bu arada ben Vize Doğanca dan yazıyorum. Arada gelip geçerken.uğrarım poyralıya.
arkadaşlar bu desteklemelerden bi bilgisi olan varmı lütfen
Bizimde son rakamlarını 0 ama hala destek hesaba yatmadı.Gectigimiz yıl şubatda alırdık.Benim anladığım,evrakları cetvelleri işleri hazirlandikca yatırıyor olmalilar.Yoksa az daha bekleyelim meselesi değil.kardeş kimse doğru düzgün bilmiyor bizim burda buğday desteklemelerini 0-2-4 alalı 10 gün oldu bize daha bir şey yok
Bizimde son rakamlarını 0 ama hala destek hesaba yatmadı.Gectigimiz yıl şubatda alırdık.Benim anladığım,evrakları cetvelleri işleri hazirlandikca yatırıyor olmalilar.Yoksa az daha bekleyelim meselesi değil.