Sertifikalı tohum destek dosyaları daha yeni alınmaya başladı ,gecen yılınki ise cok oldu verileli.Sertifikalı buğday ekmiştim , Onun desteklemesi De yatacak mi ?
Bu seneninkini , bende sevindim erken geliyor diye. Sadece sattigimiz mahsulun fark ödemesini alacağız o vakit.Sertifikalı tohum destek dosyaları daha yeni alınmaya başladı ,gecen yılınki ise cok oldu verileli.
Nerde keşke öyle olsaydı.Bu seneninkini , bende sevindim erken geliyor diye. Sadece sattigimiz mahsulun fark ödemesini alacağız o vakit.
Bu sene sıkıntı çok arpa buğday da verim yoktu , kesim fiyatları düştü , heryerden darbe yedik nerden para gelecek diye bakar oldukNerde keşke öyle olsaydı.
Sattımız ürünlerin fark ödemesi
Benimki 0. Herşeye İlk alanlardanYa bu tc kimlik numarası değiştirmek için nereye başvuruluyor acaba [emoji848] her sene sona kalıyoruz arkadaş 8 ile
Bugday arpa yine aynı her seneki gibiFark ödemesi ürünlere göre ne kadar arkadaşlar veya nerden bakabiliriz
Teşekkürler abim.Bugday arpa yine aynı her seneki gibi
Zaten diğer ürünlerin bi kacı arttı gerisi hep aynı
Nete yaz cıkar ne kadar oldukları
Benimki 0. Herşeye İlk alanlardan
Mazot 13 tl gübre 4 tl diye okudum.Mazot gübre desteği askıları ne zaman çıkacak arkadaşlar? Ne kadar verilecek? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Toplamda dekara 17 tl destek ödenecek yani.Mazot 13 tl gübre 4 tl diye okudum.
Bilader facede tarımdan hbr yada tarım pusulasında okudum ,2018 mart,nisan ayında hani mazotun %50 si meselesi vardıya o verilcek filan diyede yazıyoduMazot 13 tl gübre 4 tl diye okudum.
Abi sen harcadığın mazotu bildirdin mi ? Bence öyle bişey olsa bildirmen gerekirdi.Varsa da ben bilmiyorum.Bilader facede tarımdan hbr yada tarım pusulasında okudum ,2018 mart,nisan ayında hani mazotun %50 si meselesi vardıya o verilcek filan diyede yazıyodu
Bilader bu mazot işini zaten senin benim harcamama göre değilde ektimiz ürün ve çks deki yere göre ilgili kurum belirleyip vercekler artık kaçdan görüp nsl yaparlarsa.Abi sen harcadığın mazotu bildirdin mi ? Bence öyle bişey olsa bildirmen gerekirdi.Varsa da ben bilmiyorum.
https://m.dunya.com/kose-yazisi/tarima-2018de-148-milyar-lira-destek/388072Bilader bu mazot işini zaten senin benim harcamama göre değilde ektimiz ürün ve çks deki yere göre ilgili kurum belirleyip vercekler artık kaçdan görüp nsl yaparlarsa.
Orda yazanlardan bir diğer konuda 2018 ekim sezonunda sertifikalı tohum kullanmayana destek verilmiycede yazıyordu