Buğday ot ilaçlarımızı aldık

Ynt: Buğday ot ilaçlarımızı aldık

Arslanlar 5070 link=topic=82208.msg983019#msg983019 date=1426615864' Alıntı:
14 15 gün oldu ilaçlarımızı attalı hava koşularıda cok iyiydi ilaçlarımızı attıp bitirdikten 5 gün sonra yağmur yağdı :) geniş yapraklı hardallarda falan az bi sararma oldu ama kesin ölüm gercekleşmedi contour alacak arkadaşlar olabilir bence atmayın :) şimdi tabiri caizse karra karra düşünüyorum ya ölmez geri dünüş yaparlarsa hardallar falan ne yapıcaz bilmiyorum buğdaylarda boy attı hayırlısı olsun ne diyek :)
Neymiş en iyi yol bildiğimiz yol muş buda bana bi ders daha olsun :)
kafana takma Hebun bu kullandığın ilaçlar otları yavaş yavaş öldürür.

BARTU link=topic=82208.msg983083#msg983083 date=1426623166' Alıntı:
kafana takma Hebun bu kullandığın ilaçlar otları yavaş yavaş öldürür.
abi baya öyle oldu ama inşAllah dediğin gibidir :) ki dediğin gibiysede ünceki yazdığım iletime pişman olucamda neyse inşAllah pişman olurumda telafi ileti yazarım :)

Geniş yapraklı otlarımız ölmediği için yeni getirdiğim aminler hava koşuları uygun olursa girecez tarlalara inşAllah buğdaya bi zarar vermeyiz :)

Ot ilacı olarak Mustang aldım (70 dönümlük bidon 240 lira). Yabani yulaf için starpik ( 10 dönüm 15 lira)