Bereketli olsun dostum , kurtarmış buğday paçayı, bazı sarı yerler var, çokmu yağmur aldı , taban arazimi.
Bereketli olsun dostum , kurtarmış buğday paçayı, bazı sarı yerler var, çokmu yağmur aldı , taban arazimi.
Sağolasın teşekkürler dostum sarı olan yer yok güneş var ondan kaynaklanıyorBereketli olsun dostum , kurtarmış buğday paçayı, bazı sarı yerler var, çokmu yağmur aldı , taban arazimi.
Sağolasın teşekkürler benim ektiğim LG nin avenue ve anapurna çeşidi en çok bunlar ekiliyor verim olarak yüksek verimli aglika basmati enola sadovo bunlar da ekiliyor ama fazla değil
Bende ilk defa bu yıl ektim yazılan a göre avenue daha yüksek verimli yumuşak çeşit daha çok yemlik olarak geçiyor toprak seciciligi yok anapurna geçen yıl bölgede eken oldu 900kg bictiler aynı şekilde toprak secmiyor sert buğday un fabrikaları alıyor her iki çeşitte kuraga dayanıklı pas ve kök boğazı hastalıklarına dayanıklı ilaç atılmıyorAvenue ve anaparan arasında verim farkı varmı kalite kurağa sayanın ve toprak yapısına göre karşılaştırma yaparmısınız
Sağol dostum moralim bozuldu makina tıkanmış seyrek geldi biraz kardeslenmeyi arttırmak lazım sanırımMaşallah , bereketli olsun dostum.
Eyvallah sağolasın inşallahHocam Bereketli olsun
Teşekkürler sağolasın inşallahMaşallah bereketli olsun inşallah
Toprak altı atmadıysan , 15 kg bi üre atsan nasıl kardeşleme olmazmı?Sağol dostum moralim bozuldu makina tıkanmış seyrek geldi biraz kardeslenmeyi arttırmak lazım sanırım
Toprak altı attım 28 kg üre veya amonyum nitrat aticam 40 kg civarında renk olarak iyi duruyor fakat biraz seyrek gibi belki başka önerisi olan arkadaşlar vardır yaprak gübresi vsToprak altı atmadıysan , 15 kg bi üre atsan nasıl kardeşleme olmazmı?
Hiç yoktan seyrek bölgelere atsan illaki doldurur.
Yapraktan Mangan Sülfat ve Çinko Sülfat felan verilebilir diye düşünüyorum..Erken dönemde atılan Çinko'nun çok faydası olduğunu okumuştum.Toprak altı attım 28 kg üre veya amonyum nitrat aticam 40 kg civarında renk olarak iyi duruyor fakat biraz seyrek gibi belki başka önerisi olan arkadaşlar vardır yaprak gübresi vs
Ben bir araştırma yapayım hafta sonu Edirne ye gelicem kısmetse belki bişey bulurumYapraktan Mangan Sülfat ve Çinko Sülfat felan verilebilir diye düşünüyorum..Erken dönemde atılan Çinko'nun çok faydası olduğunu okumuştum.
Burayı bir incele istersen...Toprak altı attım 28 kg üre veya amonyum nitrat aticam 40 kg civarında renk olarak iyi duruyor fakat biraz seyrek gibi belki başka önerisi olan arkadaşlar vardır yaprak gübresi vs