Buğday desteklemesi

Cevap: Buğday desteklemelesi

Arkadaşlar 2015 yılı temmuz ayında sattığını buÄ£dayların listeleri askıdan ineli2 ay olacak yokmu bir haberi olan arkadaşlar.

dün tarım ilçeye sordum bazı yerlerde sistemde arıza varmış öyle dediler geçen sene bu vakitlerde herkes almıştı

İyce cılkını cıkarıyolar bu işin 7. ayda satılan ürünün fark ödemesi adı altındaki kesintisini 6 ay sonrası bile ödememek hangi mantıgın kabul edecegi bir durum.

Bulunduğunuz yörelerde yem bitkileri desteği askı listeleri çıkan var mı?

Buğday destekleri yatmaya başlamış arkadaşlar alan var mı acaba ? İnternette bi haber göremedim akşamdan beri bakıyorum bazısına yatmış bazısına yatmamış tc kimlik no son rakamına göre veriyolar heralde ??

Buğday destekleri yatmaya başlamış arkadaşlar alan var mı acaba ? İnternette bi haber göremedim akşamdan beri bakıyorum bazısına yatmış bazısına yatmamış tc kimlik no son rakamına göre veriyolar heralde ??

Kardeş tc kimlik no sonu 0 olanlar ilk gün yatar çeken olmuş mu para?

Güncel bilgisi olan var mı başka trakya bölgesi için?