Sende mi burdaydın? [emoji2]
Keşke ben yazmadan yazsaydın [emoji28]
Kuyruk acını söyle de bende millette Neden bu kadar saldırdığını bilelim.
Yine söylüyorum kendinize fazla anlam yüklüyorsunuz Ne gibi bir kuyruk acım olabilir Allahaskina tanımam etmem, Bitki besleme ile ilgili açılmış Her konuda en iyisi benim benden başka kimse hiç birşeyi beceremez siz ne anlarsınız sadece benim ürünümu kullanın diğerlerinin hepsi Hiç bir işe yaramaz benim ürünüm mucize 2012den beri Bilmem ne proseslerinin mühendisi Bilmem ne bişeyiyim En iyisi benim diye yardırıyorsunuz
Diğer tüm firmalar dunyadakilerin hepsi işe yaramaz ama ne hikmetse sizinkiler Anasınin gözü böyle bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz Her yerde milleti de çileden çıkarıyorsunuz.
Son kez söylüyorum gidin işinize gücünüze sizin ürününüzu kullanan yüzbinlerce cifrciye satmaya devam edin burda bize salça olmayın. Adam nasıl yaparım ne faydasını görürüm diye soruyor yırtık dondan çıkar gibi onları boşver benim malımı al diye yakasına yapışmadigin kalıyor ya Nasil yüzsüzseniz artık ticari başarı için günümüz şartlarında olmazsa olmaz zaten çok başarılı olursunuz birakin Biz mahrum kalalım sizin mucize ürünlerinizden.