10 kilo taban gübresi ile tarım 92 ektim yaprak gübresi atılmadı 26 kilo tohum kullanıldı erken dönemde mart 15 de herbisit ile yaprak can attım 350 kilo verim ortalamam oldu. Yerler anız değil. Nadastı.Arkadaşlar bu sene iç Anadolu'da kiracta ne ektiniz ne verim aldınız. Tohum öneriniz var mı
Nohut yerine aydan hanım arpa 120-130 kg ile bictik. Köyün yüksek yerleri 250-300 aralığında biçildi.
Kızıltanı 300 350 400 arasında arpayı 300 400 500 kg arasında biçtik. Kıraç arazi.Arkadaşlar bu sene iç Anadolu'da kiracta ne ektiniz ne verim aldınız. Tohum öneriniz var mı
Nohut yerine aydan hanım arpa 120-130 kg ile bictik. Köyün yüksek yerleri 250-300 aralığında biçildi.
At da bakalım.Tiritikale ek işine bak hiç korkma 400 kğ verim şimdi biçtim tarlayı sapı görsen hayret edersiniz isterseniz fotoğraf atayım bakın[emoji846]
Eskişehir için bu sezon verim alınan kıraçta buğday çeşidi nedir arkadaşlar ne önerirsiniz ?
Adamlar yalan atıyor videoyi izleyin sayfanın yorumunde 1000m2 ye 1730 kg diyo adam sonra videoda 2.600m2 den 1730 diyor sence böyle bir şey mümkün mü allah aşkına reklamdan başka bir sey değil hem verimi alıyorlar sadece söylüyorlar yazsalarya ne yapıldı toprağın yapısı nasıldı hangi gübreler kullanıldı palavradan başka bir şey değil!!az önce haber7 de okudum. çorum alaca da bir çiftçi yerli tohum Hüseyinbey den dekarda 1730 kg ürün almış. böyle birşey varsa müthiş bir rakam.
Bende onu merak ettim Çorum lu arkadaşlar varsa bilgilendirsin işin aslı astarı nedirAdamlar yalan atıyor videoyi izleyin sayfanın yorumunde 1000m2 ye 1730 kg diyo adam sonra videoda 2.600m2 den 1730 diyor sence böyle bir şey mümkün mü allah aşkına reklamdan başka bir sey değil hem verimi alıyorlar sadece söylüyorlar yazsalarya ne yapıldı toprağın yapısı nasıldı hangi gübreler kullanıldı palavradan başka bir şey değil!!
Evet bende okudum haberi bizim ilçeden adam ama ben zannetmiyorum o kadar aldığını abartı var gibi geldi okumak isteyenler için link aşagıdaaz önce haber7 de okudum. çorum alaca da bir çiftçi yerli tohum Hüseyinbey den dekarda 1730 kg ürün almış. böyle birşey varsa müthiş bir rakam.
Abi kusura bakma ama haber 7 deyse pek doğru değildiraz önce haber7 de okudum. çorum alaca da bir çiftçi yerli tohum Hüseyinbey den dekarda 1730 kg ürün almış. böyle birşey varsa müthiş bir rakam.
1 beyaz, 2 mavi , kırmızı ise en alt kademe diye biliyorum.Bu arada bu sene az tohumluk buğday bızde alacaz bu etiketleri hangisi ii olur kırmızı mavi felan
Hangi cins ?Tiritikale ek işine bak hiç korkma 400 kğ verim şimdi biçtim tarlayı sapı görsen hayret edersiniz isterseniz fotoğraf atayım bakın[emoji846]