BUDA ERKUT 80.4 SAĞLAMLIK VİDEOSU.ÇANKIRI. ATK

Ynt: BUDA ERKUT 80.4 SAĞLAMLIK VİDEOSU.ÇANKIRI. ATK

arkadaşlar erkunt gerçekten sağlam makina valtra gibi ortadan bölünmez korkmayın

mustafagursacli link=topic=50862.msg511596#msg511596 date=1326544407' Alıntı:
adam 20 gazda herg ettiriyor vatandaşa 9 gazda sür diyor bu ne perhiz be ne lahana turşusu ................
bu millet rolenti de çift sürmeyi erkuntta gördü. ne 20 gazından bahsediyorsunuz..

valla ben battığı yerden çıkamayıpta başka motor çekerken ön dingili kopan makina gördüm. oda sıfırdı.. NE YAZIKKİ HALA ERKUNTU SİNDİREMEYENLER VAR.

kim nederse desin.türk malı en saglam traktörlerden biri.ayrıca frenleride havalı fakat balatalara kamyonlardaki gibi hava basmıyor.bu sadece fren pedalının yumuşaması için yapılan bişey.

bazı kişiler her nedense erkuntun iyi olduğunu gördükleri halde görmezlikten, duydukları haldende duymazlıktan geliyorbu şekilde yaparak erkuntun önünü kese bileceklerini mi sanıyorlar bilinmez. ancak kesemedikleri de ortada zira erkuntaltıbinin üstünde satış yapmış geçensene. demekki alehte propaganda işe yaramıyor.gıcıklık olsun diye yinede olumsuz yazmayada devam ediyorlar işte
aksazli link=topic=50862.msg516349#msg516349 date=1327084063' Alıntı:
bu millet rolenti de çift sürmeyi erkuntta gördü. ne 20 gazından bahsediyorsunuz..

valla ben battığı yerden çıkamayıpta başka motor çekerken ön dingili kopan makina gördüm. oda sıfırdı.. NE YAZIKKİ HALA ERKUNTU SİNDİREMEYENLER VAR.

Ya kimse erkuntun önünü kesmiyor arkadaslar. Bizde isteriz yerli mal kullanmayı yerli mal kullanıp yerli üretimi genişletmeyi ama biraz yapılan ürün değecek buna biz böyle eleştirecez kötü yanlarını ortaya cıkaracazki hatalarının farkına varsın . Bizim burda erkunt aldırlar mühendis köyden cıkmıyor neden ? Cünkü erkunt alıpda satarken söylenen yakıtı yakan traktör görmedim ben . Biraz Dürüst ve şeffaf olunması gerek bu konularda ondan sonra Erkuntun önü acılır işte ama biraz daha tecrübe ve araştırma lazım 850 gram yakıyor dedikleri traktör 1.5 in altına düsmüyor adam isyan ediyor burda mühendisler 4 defa geldi denemedikleri sey kalmadı cözemiyorlar ondan sonra erkuntun önünü biz kapatıyoruz oluyor :)

Tumosan66 link=topic=50862.msg516374#msg516374 date=1327086149' Alıntı:
Ya kimse erkuntun önünü kesmiyor arkadaslar. Bizde isteriz yerli mal kullanmayı yerli mal kullanıp yerli üretimi genişletmeyi ama biraz yapılan ürün değecek buna biz böyle eleştirecez kötü yanlarını ortaya cıkaracazki hatalarının farkına varsın . Bizim burda erkunt aldırlar mühendis köyden cıkmıyor neden ? Cünkü erkunt alıpda satarken söylenen yakıtı yakan traktör görmedim ben . Biraz Dürüst ve şeffaf olunması gerek bu konularda ondan sonra Erkuntun önü acılır işte ama biraz daha tecrübe ve araştırma lazım 850 gram yakıyor dedikleri traktör 1.5 in altına düsmüyor adam isyan ediyor burda mühendisler 4 defa geldi denemedikleri sey kalmadı cözemiyorlar ondan sonra erkuntun önünü biz kapatıyoerkuntun önünü kesmeye çalıştılar demekteki maksat eleştiriler dğilki. mesela el frenini çekip traktör çekmiyor diye tv ye verdiler.ama kendi oyunları kendi ayaklarına dolandı çünkü fren ışığını hesaba katmamışlardı. tarafsız olunduğunda oyunu anlamak zor olmasa gerek. eleştiri her daim gelişmede önemli unsurdur. noksanlar yazılıp artıları eksileri anlatıla bilir bunu herkes anlayışla karşılar zaten. ama erkunt beş para etmez, derme çatma traktör toplama traktör ve benzeri şeyler söylendiğinde eleştiri mi olur? bunları erkunt sahibi olarak yazmıyorum erkunt sahibi değilim. tarafsız değerlendirdiğim için yazıyorum. yakıttan şikayetçide var olmayanda var. noter tastikleri beklentileri yüksek tuttu ama orda yastık başları yolda gitip gelmeler hesaba katılmadı ki. buda insanları aldattı. demekki görünenle olayın tecrübe edilmesi farkı ortaya koyuyor. kısacası dediğin gibi şeffaf olunmalı müşteriye gerçekler anlatılmalı. :)

sağlam motorsun erkunt. ona şüphemiz yok. hep erkunt isterdim :( ama baam nh alınca... bu kısmetmiş :)

Tamam arkadaşlar artık uzatmayalım eski mevzuları,bir traktörü iyi veya kötü,seversiniz veya sevmezsiniz birbirimizi kırmaya gerek yok.Ben birkaç sayfadaki tartışma olan mesajları siliyorum çünkü konuya ne bir artı değer katıyor ne de bakan insanların işine yarıyor.Lütfen biraz daha dikkat edelim,eleştiriken veya överken sınırları aşmayalım.Herşey tadında güzel.

Çağrı link=topic=50862.msg538961#msg538961 date=1329341733' Alıntı:
Tamam arkadaşlar artık uzatmayalım eski mevzuları,bir traktörü iyi veya kötü,seversiniz veya sevmezsiniz birbirimizi kırmaya gerek yok.Ben birkaç sayfadaki tartışma olan mesajları siliyorum çünkü konuya ne bir artı değer katıyor ne de bakan insanların işine yarıyor.Lütfen biraz daha dikkat edelim,eleştiriken veya överken sınırları aşmayalım.Herşey tadında güzel.
.kusura bakmayın bazen oluyor.ilginiz için teşekkürler.