buda bizim land rover defender :D

Ynt: buda bizim land rover defender :D

Abe hadi ordan bak işine Erkut :D 52 milyar o arabaya vereceğime giderim başka araba alırım :D ama bu arabada güzelmiş. Tek fazlası yakıtı :D

Ynt: buda bizim land rover defender :D

doganbey1 link=topic=50362.msg503312#msg503312 date=1325531748' Alıntı:
Abe hadi ordan bak işine Erkut :D 52 milyar o arabaya vereceğime giderim başka araba alırım :D ama bu arabada güzelmiş. Tek fazlası yakıtı :D
bi gün pancar söküyoruz müşteride kia sorento var övüp duruyo ben şimdi çamurda giderim batarsanız arayın dedi :D tamam abi dedim yağmurda çok fena yağmıştı heryer su içindeydi petrole yemeğe gidecez adam tırların bozduğu yola süratlı girdi ama yine çıkamadı saplandı ben adamın yanından geçtim :D arkama bağladım kiayı adam vitese bile takmadı çektim çıkardım kornaya bastı dur diye durmadım 50metre fazladan çektim bende :D adam frene basmış baya bi izi vardı yolda ama ben frene bastığını falan fark etmedim :D zuha-*-s yakıta gelincede kmde 1.5-2lira yakıyor zuha-*-s 10 saat vebasto çalışırsada 7-8litre benzin yakıyo arabanın derdi neymiş bilionmu ? :) benzine aşıkmışş :) ;D zuha-*-s noo-*-s *098*- alk-*s güçç*-* şety*-* grin-*-s aly-*-s iç-*-* top-*-s bl-*-sa ar-*-s şerf-*s tkm-*-s çiç-*0 esiy-*- afrn-*s