Buda Benım ZETOR um :)

Ynt: Buda Benım ZETOR um :)

4/14 ya çok küçük kalıyo yada sizin topraklar ÇOK sıkı.. o sınıf diğer motorlar ne takıyo orda diyelim.

8441 ' ler (82 bg) bile 4/14 ' ü alıp gidiyo..

Kırklareli bizim burası Babaeski biraz sık yerler ama biz motoru alıdık pulluk almaya gittik landını 105 power mı ne var ya 4 lü 14 tam gelıyormul bilmem ne çekmez dediler bızde 4 14 aldık pişmanız 6 lı 14 bile çeker yol 2 ile gidiyorum boyle bişey varmı vitezleri bolmesi çok güzel :))

Ertuğ Aslan link=topic=69899.msg798073#msg798073 date=1385052310' Alıntı:
güzel paylaşım teşekkürler

şuan tekirdağdayımm yenıce belediyesınde yardım lazımsa cumartesi pazar alabilirsın beni :))

Ben teşekkür ederım Fotoraflara baktığınız ve beğendığınız için.

Biz 90 ' lığın rahat 5/14 ' ü taşıyacağını düşünüyoz... fırsat olmadı daha... o dediğin Landiniyi Proxima 90 zorluyo, çekiyo..

http://www.trakkulup.net/videolar-(alintilar)-217/landini-vision-105-zetor-proxima-90-cekisme/

Forterra, Proximadan üst seviye bu arada.. bg gücü bi yana kalıbı ebatı baya farklı.

İstediği kadar sık toprak olsun 10641 bu süt ineği değil :) (Zetorun resmi sayfasındaki bi reklam 'Zetor bu süt ineği değil)

Tam pulluğunu takarsanız... Ortalama 2,25 litre yakar 1,5 litreye kadar düşebilir..

Konya/Akşehir 7441 (72 bg) 5/14 alıp gidiyo... yalnız doğruya doğru toprak tam kıvamında, yumuşak..

Buyrun işte;

http://www.trakkulup.net/videolar-(cekimler)-406/zetorun-pulluk-performansi/

Zetor Bir Başka Çekoslara Teşekkür Ediyorum Güzel Motor Yapmışlar

Ben TM120 yi kafa kafa ittirdim Vidio Çekme Şansımız olmadı Keşke olsaydı

Sizin oralara gelmişliğim gezmişliğim var... topraklarınızı çok ayrıntılı bilmem ama Zetoru bilirim :)

10641 ' e 6/14 tak ona 4/14 ayıp olur derim..

Ne kadar zorlu toprak yapısı olsa da 6/14 ' ü çekmeyeceği tarla betonerme inşaat temelidir, zaten tarla değildir :)

Tekirdağda Zetor 90 ' a tarla gününde inadına bayıltmak için 8 ' li dönerli takmışlar... tekerlerinin dişlerini dipinden hep çatlatmış gene bayılmamış! Sıfır tekerleri gözümle gördüm dilim dilim... aynı yerde 90-95 ' lik başka bi motor gitmeye çalışmış bi sıra.. çekici gelmiş almaya..

O deyılde Ben Bide Derın Gıdıyorumm :)) 6 lı da Zorlama Yaşamaktan korkuyorum :)

Nasıl gidersen git... Verdiğin para inan yakıttan çıkar..

TM-120 ' ye... Video çekmesen de gözümle görmüş gibi inandım... zaten Zetorda gizli bi 20-30 bg var bi yerlerde, çözemedim ama şimdilik...

Zaten 102 ama 120 Bg niyetine kullan dedim.. :)

Bu arada yaşın-adın? Böyle takılıyom ya, tanımadan..