Buda benim fakir hane + bir kaç tarlam

Ynt: Buda benim fakir hane + bir kaç tarlam

maşallah..çiftçilik budur işte beyler...biz oyun oynuyoruz..(kendi adıma yani)...

doganbey1 link=topic=4291.msg61140#msg61140 date=1217521587' Alıntı:
arkadaşlar maşallah diyelim nazar değmesin allah daha da arttırsın domateslerden 1-2 kasa yolla keşana bizde ekerdikte bıraktık
daha once soylesin gonderirdim bitti bugun

Süper fotolar Emeklerine sağlık sizin fakirhane hoşuma gitti. kızma ama mısırı beyenmedim.

@*/-TmS_HsT-/*@ link=topic=4291.msg61492#msg61492 date=1217618052' Alıntı:
Süper fotolar Emeklerine sağlık sizin fakirhane hoşuma gitti. kızma ama mısırı beyenmedim.
şimdi 2 adam boyu yarin cekerim getiririm

sen merak etme yanigli canın sağ olsun illede bir şey göndermek istersen biraz mısır gönderirsin

breh be kardeşim sen bana adresini versene nerde oturuon sen bana bi şey yollamıun bari ben sana yollayım insan süt yollar sen dersin onlarda bitti buzaklık

doganbey1 link=topic=4291.msg61656#msg61656 date=1217676079' Alıntı:
breh be kardeşim sen bana adresini versene nerde oturuon sen bana bi şey yollamıun bari ben sana yollayım insan süt yollar sen dersin onlarda bitti buzaklık
sabah 5.20 gecede 6.30 gell

abi ne fakir hanesi süper bi haytın var senin yerinde olmak isterdim doğrusu (tarlaları falan güzelde ineklerle uğraşmayı hiç sevmem) sizin ora biraz bana bizim köyü hatırlattı motorsiletler traktöreler inekler bide bizim köyün önünde süper söke ovası var biniyoduk motora gidoyoduk harmana (motorda külüstürdü 70 model başak mıydı nedi )