BUDA BENIM ERKUNT'UM

Ynt: BUDA BENIM ERKUNT'UM

maşallah çok güzel çıkmış. bayrağım heryere yakışıyor.çok hoşuma gidiyor. bende nh ye yapasım geliyor ama mavi olduğu için yapamıyorum. : ' ( rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar biz orman kesimide yaptımız için kabınlı yaramıyor bıze sürekli ormana giriyoruz ormanda çok sık oldu için kabınle girmek zor oluyor malum camlar çabuk kırılıyor o yüzden tentenelı aldık

yeter arkadaş en sonunda firar edip gidecem bir hard disk dolusu video,resim çekip gelicem herkesin erkuntu yanında bizimki çooook uzaklarda : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

bizim köye gidin traktör meraklısı varmış kimmiş o diyin neim ismimi söylerler duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0

bu kadar merak iyi değil ama traktörü mf135 likte öğrenince böyle oluyo duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0