Ynt: Bu TT 55 nasıl çekiyor bu pulluğu..
Arkadaşım hitap tarzına dikkat et biraz saygı lütfen... Benim demek istediğimi anlamadın galiba sen yap onu da görelim dedim ben senin traktörün yapamaz demedim.. Ha şunu da iyi bilirim ben 285 s kullanmış biriyim 1998 modeldi.. Benim gözümde beş para etmez petrolün olsa yine de doymuyordu dediğim gibi yeminle ustayla kanka olmuştuk. Babam artık çıldıracaktı ve sonunda sattık kurtulduk yeni bir tt 55 aldık( Bu arada bu videodaki traktör benim değil, yanlışlıkla çekimler kısmında paylaşmışım) benimki 4x4 285 lik bunun yanında hurda yığını hem yakıt hem çekiş konusunda bu 55 lik bir başka.. Bu benim düşüncem sen katılırsın katılmazsın o ayrı.. Senin fikrine de saygı duyarım.. Senin için 285 en iyi traktör olabilir eyvallah deriz...Benim köyüm de aynı toprağı da aynı ama 285 4 lü 10 ile 2 litreye yakın yakıt tüketiyordu buna 4 lü 12 aldım alpler dekara 1,3 lirte yaktı oda pancar tarlasında.. Var sen düşün..sertackrbck link=topic=69951.msg798222#msg798222 date=1385062277' Alıntı:Tamam yavrum gel beklerim o 85 lik seninkiyi yirtar