Deneme amacli 0 gubre ile 20 donum arpa ektim.Sadece bahar ayinda 2 defa yaprak gubresi uygulamasi yapacagim sonuclari yazarim.
Deneme amacli 0 gubre ile 20 donum arpa ektim.Sadece bahar ayinda 2 defa yaprak gubresi uygulamasi yapacagim sonuclari yazarim.
İlaclama makinalariyla atiyorum humik asit misirda ayciceginde seker pancarindada yagmurlamayla veriyorum.
İmkansiz şu yonden 90. 100 dekar yere hayvan gubresi cekmek bana cooooook zor geliyor bnde yok almaya kalksan maliyet ne kadar tutar oooo birde cekip sermesi onu hic bilemiyom o iş yaş zaten. Ben suan ki bilgi alma amacim sadece taban gubresi yonunden diger humik asit leonardit falan onlarla ilgilenmiyorum pek su gunlerde oyle 4x4luk yapamasamda elimden geldigince uyguluyorum onlari topraklarimiz suan icin verimli burda bi tabir var kazovaya kuru dalı diksen yeserir diye ama onlem almak gerek yaoisi bozulmasin dengesi degismesin yillardir ayni taban gubreleri acaba degistirsek veya isde denesek cokmu zarar ederiz veya memnun mu kaliriz ona bakiyom .Hayvan gübresi imkansız mı, her yere yetecek kadar yok mu, kullanımı zor mu?
Kastedilen humik asit uygulamasındaki miktarı yapraktan atamazsınız. Dekara 4-5 litre humik asiti tarla hazırlık aşamasında ekim öncesi uygulamadan bahsediliyor.
Benden çok daha bilgili arkadaşlar var ama toprağın biyolojik, kimyasal ve fiziksel yönü var. Hayvan gübresinin yeri ayrı, kimyasal gübrenin yeri ayrı, humik asitin yeri ayrı.
Herbir faktör tuğla gibi ne kadar tuğla o kadar verim gibi.
İns.. İyi gider sonuccDeneme amacli 0 gubre ile 20 donum arpa ektim.Sadece bahar ayinda 2 defa yaprak gubresi uygulamasi yapacagim sonuclari yazarim.
Oyle sordun ki aha bu sözlüden sifir aldim apışıp kaldim valla ne desem yalan olur simdi bunlara cvp vermem icin toprak hazirlama ekme donemlerinde veya ektikten snra cevap veriyim ben ancaa atiyoz her muhendis bisi diyo ver ver dur ilaca gubreye paralariAttığınız humik fulvik asit leonardit mi bitkisel menşeili mi? Dekara kaç litre atıyorsunuz ve hangi firmanın ürününü kullanıyorsunuz?
Oyle sordun ki aha bu sözlüden sifir aldim apışıp kaldim valla ne desem yalan olur simdi bunlara cvp vermem icin toprak hazirlama ekme donemlerinde veya ektikten snra cevap veriyim ben ancaa atiyoz her muhendis bisi diyo ver ver dur ilaca gubreye paralari