Ynt: Bu fotoğrafta photoshop hilesi yok!
aslında bu tosuna daha bakacaktıkta diger tosunların bazıları gaza gecince hepsini kestirdik buda arada gitti tosun daha kesildiginde 26 aylıktı.yani 2 yaşını yeni bitrmişti.bi 3 ay daha baksak kesin 600 derdi.cinsi mandofonla kırma gara ineklerin karışımından biz kısaca buna kırma diyoruz.bu şekilde buza almak için özellikle gara veya açık kahverengi inege mandofon kele salıyoruz.buzagısı tosun oldugu zamanda ne kadar para verilerse versinler satmıyoru kendimiz besliyoruz.ve çokta memnunuz bu cinsten.simental mandofon ve ala cinste var ama bu kadar kısa süreede bu kadr eti alamıyoruz onlardan.mesela bi ala tosunun 450 kilo yapması için rahat bi 10 ay yem yemesi gerekiyor.ceya023 link=topic=28461.msg238397#msg238397 date=1262285752' Alıntı:maaşallah.. inş. 600 ude görursunuz.. ben fazla 800kg duydum bizim burda adam ahırın kapısını yıkıp cıkarabilmiş ahırdan bi kaç yıl önce...
fotograftaki yanıltıcılık tosunun uzun ve boylu olmasından dır ozaman.. sizin bu tosun 12ay ozaman beside kalmalı yani daha cok et alır gibi duruyor.. cinsi guzelmiş.. bana bi tane erkek buzagı verin deneyelim bizde..
gara cins inekler nasıl oluyor ben bilmiyorum mandafone gibimi veya ital baska bi cins mi ?
biz simental ve mandofone besliyoruz sadece..