Sagol abi bugday gubreyi kendi getirdi birde 2 oglu vardi onlar yardim etti doldurmayaCemal guzel para kazanmisin ama sunu merak ettim bu adamlarin bugdayi felan dami sen yukluyon geri mibzere koyuyon felan iyi halletmisin ama iyi para kalmis nolacak kışın erzak paran cikar
150 donum surdum tirmik yaptim ektim cok cok ucuza millet 60 70 e sade suryoOooo o zaman on numara para kazanmisin obur sayfada da gordum de koyde baakiyomda parayi vuruyon
Ekmesi 10 tl 1500 yaniBide adam sana 7500 tl mi verdi cok sasirdim bizim burda olsa adam eliyle eker yine vermez
Is cok suan 500 600 donum var haxir ekilcek bu aksam 2 saatte 300 donum daha is geldi almadim yetismiycek diyeObur tarafada yazdim da uzuldum gardasim yaa bende 50 tl sandiydim. Olsun yinede sukur edelim
Ya elle ekcek yada firfirla once gupre sonra tohum makine ile ekmekten daha masraf donume 3 kg tohum 3 kg gubre az atip makine ile ekse ekim masrafi cikiyo zatenBugday ekiyosun degilmi millet kendi niye ekmiyor merak ettim de
Bugday ekiyom abi millet firfirla 30 kg atiyo biz 20 22 kg ekiyoz rn ucuz tohum 1800 tlHaaa sen baska bisey ekiyon ney iste o 3 kg giden donume bu mevsimde
Is cok suan 500 600 donum var haxir ekilcek bu aksam 2 saatte 300 donum daha is geldi almadim yetismiycek diye
Osmaneli sogucakpinar
Kolay gelsin cemal bende 4 litre maliyetin olur yazmıştım yukardaArkadaslar bugun itibari ile işi bitirdim donum olarak 150 dinum oldu yaklasik 3.5 4 lt yaktim dönüme dekara temiz 30 lira kaldi allah bereket versin toplamda yarim gunler dahil 7 gunde tamamladim surmesi tirmiklamasi ekmesi
Onun yaninda koyden birinin 26 donumluk tarlasini ayni sekilde hazirladim 60 lt yaktim onuda 900 e yapmistim dost işi oldu o iş
Sen nerelisinO kadar çok iş geliyo pasla bana bari