Döküm elektrodu ile kaynak olacak eğer döküm olmazsa yamulur
Dingilim ucunu taşladim ams bu seferde civataya carpiyor civatayi soksem geriye iki civata kaliyor sakincali oluro kalınlıktaki demiri eğmek zor eğilse bile kalın yerden eğilmez ince yere doğru eğilir o da ısıtılarak...dingilin ucundan az biraz kesseniz kurtarmaz mı yada kaynağı kestirip doğru pozisyonda kaynaklatsanız ?
Sen en iyisi sanayiye git değen yerlerin yerine uygun malzemeden yenisini yaptır. Yoksa işin zor görünüyorDingilim ucunu taşladim ams bu seferde civataya carpiyor civatayi soksem geriye iki civata kaliyor sakincali olur
Merhabalar, sormuş olduğunuz çolak rotun yenisi elimizde mevcut, isterseniz yardımcı oluruz. Hidrolik Direksiyonunuzun markası Hema mı? Anadoli Hidrolik mi?Arkadaslar bu hidrolik direksiyon akis basi demirmidir yoksa dökum mu direksiyonu saga cevirdiginde dingile carpiyor oksiyenle isitsak saga dogru eğebilirmiyiz
Spiral ile tasladim zaten simdide dingil birlesim vidasina carpiyor zorlama ve ötme yapiyor isitarak tekerden tarafa eğmeye calissam kirilmi onu merak ediyorum en yakin sanayi bana 30 kmKesinlikle kaynak tutmaz o malzeme carpma isine gelirsek rot kafalari tekere degmiyor sadece alttaki mesafe faturalarina degip zorlama yapiyorsa yapilacak tek birsey var zorlama yapan yeri spiral ile taşlayip bi miktar almak tabi manevra her iki yone esit olacak sekilde sen bunu ön takim toplayan güzel bir uataya gotur olcup bicip yapar o gerekeni