Bu da benim kudret

Ynt: Bu da benim kudret

Yağlama işini bilmiyorum. ama bir sefer önümdeki kamyona yetişeyim diye rampa aşağı boşa attim son gaz giderken, tak dedi ses geldi şanzıman diye korktum neyseki altta muhafazanın altında çiftçeker şaftını ortadan tutan eleman bilya dağıtmış değiştiler hemen bir daha da boşa atmadım :)

Arkadaşlar bugun ki aldığım kararla Kudreti satlığa çıkardık sitede ilgilenenler olursa numaramı yazıyorum 2014 nisan ayında aldım hiçbi şikayetim yok sıfırdan farksız kayseri yetkili servisinden sorulabilir dısta gidecek bi traktor satma nedenine gelince yolumuza masdey fergusonla devam etmeye sonuna kadar kararlıyız erkunt bizi,kesmedi :) irtibat tel : 0534 571 61 81 öluculer aramasın lutfen ben daraldığım için veya malımdan bezdiğim için satmıyorum...

Maşallah kardeş güle güle kulan,Fuarlara gitmek nasip olmadı indirim iceriyormu acaba bu fuarlar gitsemi bir gün :S
Zaman yetmiyor yakın bi yerlerde olursa gidim yau bi şu fuara :D
Kardeş birde senden ricam olacak şu 5 resimdeki Ekipmanını merak ettim Betonu nasıl ayarladın ve nasıl Yumşak zeminleri nasıl eziyor zorlanıyormusun benim tarlardan çünkü her yıl yol veriyorum ve yağışlar başladımı zor lanıyorum yükle geçerken bu iş görürmü acaba, 2-3 resim yada Video koya bilirsen süper olur sana zahmet olmassa.

O kadar iş yapmışın traktörü, satacak olmana kendimi senin yerinde olsaydım kötü hissederdim. Hayırlı müşteriler.

mf_3105 link=topic=78401.msg933733#msg933733 date=1415474228' Alıntı:
Arkadaşlar bugun ki aldığım kararla Kudreti satlığa çıkardık sitede ilgilenenler olursa numaramı yazıyorum 2014 nisan ayında aldım hiçbi şikayetim yok sıfırdan farksız kayseri yetkili servisinden sorulabilir dısta gidecek bi traktor satma nedenine gelince yolumuza masdey fergusonla devam etmeye sonuna kadar kararlıyız erkunt bizi,kesmedi :) irtibat tel : 0534 571 61 81 öluculer aramasın lutfen ben daraldığım için veya malımdan bezdiğim için satmıyorum...

Hayırlı satışlar abi inşallah 5455 ile görmek isteriz :)

lordsaar link=topic=78401.msg933740#msg933740 date=1415475120' Alıntı:
Maşallah kardeş güle güle kulan,Fuarlara gitmek nasip olmadı indirim iceriyormu acaba bu fuarlar gitsemi bir gün :S
Zaman yetmiyor yakın bi yerlerde olursa gidim yau bi şu fuara :D
Kardeş birde senden ricam olacak şu 5 resimdeki Ekipmanını merak ettim Betonu nasıl ayarladın ve nasıl Yumşak zeminleri nasıl eziyor zorlanıyormusun benim tarlardan çünkü her yıl yol veriyorum ve yağışlar başladımı zor lanıyorum yükle geçerken bu iş görürmü acaba, 2-3 resim yada Video koya bilirsen süper olur sana zahmet olmassa.

kardeşim o beton değil milini tam hatırlamıyorum ama kalın malzemeden yapılmış içinede su dolduruyorum naya bi ağrlık yapıyor tarla yuzeyindeki taşları gomuyor tohumun bi ayar çıkmasını sağlıyor toprak oturttuğu içinde meyilli arazife biçer zamanı daha kolay hasat oluyor sahra tarım aletlerindenalabilirsiniz

rhmgrsn link=topic=78401.msg933782#msg933782 date=1415480779' Alıntı:
silaj da performansi nasil dönumde ne yakiyo 5/6 tonluk misirlarda mesela saate kac donum oluyo

[/quote
rhmgrsn link=topic=78401.msg933782#msg933782 date=1415480779' Alıntı:
silaj da performansi nasil dönumde ne yakiyo 5/6 tonluk misirlarda mesela saate kac donum oluyo

silajdaki pergormansı iyi sayılır ama kuyruk mili otomatik olduğu için çok fazla pim kestiriyor ben bu sene donumden 8 almak şartı ile kendi mısırımdan 20 donum biçtim ama tarlada biraz çamurdu havaların yağıışlı gittiği için normal de 25 30 arası biçenler varmış kuruda

erkuntta bi top bezle gitti sonunda artık foto paylaşımına claas gelince devam ederiz şuanki tarih ya nisan 15 yada en geç mayıs 15

mf_3105 link=topic=78401.msg982445#msg982445 date=1426504608' Alıntı:
erkuntta bi top bezle gitti sonunda artık foto paylaşımına claas gelince devam ederiz şuanki tarih ya nisan 15 yada en geç mayıs 15
neden o kadar geç geliyo acaba ?claas axos kaç ileri-geri ?