Kolay gelsin mesut abi
Şu anlık yok olduğunda haber ederimSağol kardeşim var mı arızalı birşeyler [emoji4]
Şu anlık yok olduğunda haber ederim
Kolay gelsin
83 model bemim holsanida elden geciriver
Kargoya verisek valla git gel kargo 1000 lira tutar heralde 80 90 kg agirligi var komle dokum simdikiler gibi plastik degilki [emoji3]Ver kargoya gelsin Cemal abi bi ayar yapalım ona[emoji4]
Holsanmı cemel abiKargoya verisek valla git gel kargo 1000 lira tutar heralde 80 90 kg agirligi var komle dokum simdikiler gibi plastik degilki [emoji3]
Evet holsan 83 model 3 pistonluHolsanmı cemel abi
Kargoya verisek valla git gel kargo 1000 lira tutar heralde 80 90 kg agirligi var komle dokum simdikiler gibi plastik degilki [emoji3]
Aha bu bizim emektarda isimizi ve bircok kisinin işini goruyo pompa haric 2 sene once 300 e almistim pompa kendi 400 lun ppmpasiBizde de var şimdi depo delik kenerda yattiyo yeni badıllı alcaz bu aralar ağır diyince hemen anladım [emoji3]
Aha bu bizim emektarda isimizi ve bircok kisinin işini goruyo pompa haric 2 sene once 300 e almistim pompa kendi 400 lun ppmpasi
Bizimkinin sade pompaya esnaf 800 lira veriyor bu ara maşallah herşeyi fotoraflamissin takip ediyorum seni hemen koyuyorsun fotoyuAha bu bizim emektarda isimizi ve bircok kisinin işini goruyo pompa haric 2 sene once 300 e almistim pompa kendi 400 lun ppmpasi
Bende sormustum bi ara temiz ikinci el pompalar 1000 lira civari degisiyoBizimkinin sade pompaya esnaf 800 lira veriyor bu ara maşallah herşeyi fotoraflamissin takip ediyorum seni hemen koyuyorsun fotoyu