BOZOK TRAKTÖR

Ynt: BOZOK TRAKTÖR

demir45 link=topic=41422.msg497062#msg497062 date=1324738866' Alıntı:
Bizde var 45s.8+2 vites 240 ta sanki 12 +12 var... :D Marttan bu yana herhangi bir arızası olmadı...Servisi var bizim burda zaten her tarafı 240 gibi hangi ustaya gösterseniz çözer...Bende aşırı beğenmiyorum övülecek yanı yok ama hemen bozulur vs. demek yanlış olur...
Bence az çünkü artık en az 12+12 falan olması gerekiyor marttan bu yana bişey çıkmaz bakarsın 1 yıl sonra rektefeye yatmış kim ne derse desin mf çakması bi traktör zaten üretimde durdurulmuş yedek parçada zor bulunur artık gidip bunu alacağıma hit montajı 240 alırım daha iyidir

demir45 link=topic=41422.msg497062#msg497062 date=1324738866' Alıntı:
Bizde var 45s.8+2 vites 240 ta sanki 12 +12 var... :D Marttan bu yana herhangi bir arızası olmadı...Servisi var bizim burda zaten her tarafı 240 gibi hangi ustaya gösterseniz çözer...Bende aşırı beğenmiyorum övülecek yanı yok ama hemen bozulur vs. demek yanlış olur...
kaç hp lik modelini aldınız ve kaç paraya?

Freston link=topic=41422.msg497067#msg497067 date=1324739128' Alıntı:
Bence az çünkü artık en az 12+12 falan olması gerekiyor marttan bu yana bişey çıkmaz bakarsın 1 yıl sonra rektefeye yatmış kim ne derse desin mf çakması bi traktör zaten üretimde durdurulmuş yedek parçada zor bulunur artık gidip bunu alacağıma hit montajı 240 alırım daha iyidir

Üretimi durdurulmuş falan değil. ;) Hint montaj 240 larda sanki 12+12 onlarda 8+2...Rektefiyeye falan yatacak gibi de değil...6 ay sonra tekrar iletirim nasıl olduğunu...Ustam kullanıyoruz diyorum hala daha yok öyle yok böyle diyorsun sen benim söylediğime bak yalan laf överek konuşmam...Herkes istediğini alır ama bilmediğimiz malı kötülemekte kötü bir durum...Parça var ne istiyorsanız...

demir45 link=topic=41422.msg497075#msg497075 date=1324739556' Alıntı:
Bozok 45S yazar kaportada. 55 hp 224 nm...27.5-28 gibi satıyorlar... ;) :)
tümo 40-50 veya 40-55 alınması daha mantıklı vites gecişleri zor diil ama o iğrenc cırt sesi gelio ona takılmassanız tümosanı öneririm çekişi yakıtı gayet güzel

demir45 link=topic=41422.msg497073#msg497073 date=1324739451' Alıntı:
Üretimi durdurulmuş falan değil. ;) Hint montaj 240 larda sanki 12+12 onlarda 8+2...Rektefiyeye falan yatacak gibi de değil...6 ay sonra tekrar iletirim nasıl olduğunu...Ustam kullanıyoruz diyorum hala daha yok öyle yok böyle diyorsun sen benim söylediğime bak yalan laf överek konuşmam...Herkes istediğini alır ama bilmediğimiz malı kötülemekte kötü bir durum...Parça var ne istiyorsanız...
hadi ya o zaman neden heryerde bozok üretimi durdurdu başkanı öldüğü için yazıyor en azından gerçek mf ama sen bilirsin yinede tercihini o yönde kullanmışın parasınıda vermişin kazasız belasız kullan

tümosan ' ı yere göğe sığdıramayan arkadaşlar kalkmış bozok traktörüne laf atmış :) Bozok MF ' nin kopyası, Tümosan ' da Fiatagri ' nin.

Bozok ' u alacağına git şu traktörü al rektefe yaptır diyen arkadaşlara soruyorum,Tümosan ' ı neden sıfır alıyonuz peki git ikinci el fiatagri al rektefe yaptır o zaman. :))

dengesiz link=topic=41422.msg497086#msg497086 date=1324740183' Alıntı:
tümosan ' ı yere göğe sığdıramayan arkadaşlar kalkmış bozok traktörüne laf atmış :) Bozok MF ' nin kopyası, Tümosan ' da Fiatagri ' nin.

Bozok ' u alacağına git şu traktörü al rektefe yaptır diyen arkadaşlara soruyorum,Tümosan ' ı neden sıfır alıyonuz peki git ikinci el fiatagri al rektefe yaptır o zaman. :))
tümosan başlı başına bir marka diye düşünüyorum
sadece klasik modelleri benziyor fiata gerisinde iğne kadar benzeme yok

dengesiz link=topic=41422.msg497086#msg497086 date=1324740183' Alıntı:

arkadaşım tümosan uygun ve verdiğin paranın hakkını veriyor kendini kanıtlamıs bir marka ok-*-s bozok daha dün cıkmıs milleti tamamen taklit ediyor ve aynı paraya satıyor bozok üretimi durduruldu deniliyor ben bunu alırsam ya hemen bozulursa ya parca bulamassam ya servis sorunu yaşarsam ve şunu unutma hiçbir taklit orjinalin aynısı diildir...

Freston link=topic=41422.msg497087#msg497087 date=1324740370' Alıntı:
tümosan başlı başına bir marka diye düşünüyorum
sadece klasik modelleri benziyor fiata gerisinde iğne kadar benzeme yok
sana tamamen katılıyorum abi tümonun motoru şanzumanı vs.. hangisi fıatagrının aynısı ?? sadece kaporta aynı

Freston link=topic=41422.msg497085#msg497085 date=1324740168' Alıntı:
hadi ya o zaman neden heryerde bozok üretimi durdurdu başkanı öldüğü için yazıyor en azından gerçek mf ama sen bilirsin yinede tercihini o yönde kullanmışın parasınıda vermişin kazasız belasız kullan

İnşallah.Heryer de olupta adamlar fabrikanın en alt katında üretim yapıyorlar Gebze Şekerpınarda... :D Bayi motor satıyor şu anda üretim olmasa nerden satacaklar... Bayi tanıdık ilk motor bize geldi geliş fiyatına verdi...240 Alan birkaç kişi var memnun değildi ben öyle duydum tam nedir ne değildir bilmiyorum...Bizim ovadan Bozok MF den daha çabuk yayıldı.Bunu Hint olanlar için söylüyorum yoksa Uzelden fazla motor yok piyasada... :D

saimbal link=topic=41422.msg497055#msg497055 date=1324738406' Alıntı:
abi yeni teknolojiler gelsin die bakıyoz adam 70lerin motorlarını cıkarmış.
70 li yıllarda 2+1mi üretiyolardı grin-*-s 8+2 üretiyolardı
8 vites olunca yawaş 12 vites olunca hızlımı gidiyor ? şety*-*
bzm eski 640 8+2ydi şimdiki td65s 12+12 ama daha yavaş ;D

demir45 link=topic=41422.msg497131#msg497131 date=1324743436' Alıntı:
İnşallah.Heryer de olupta adamlar fabrikanın en alt katında üretim yapıyorlar Gebze Şekerpınarda... :D Bayi motor satıyor şu anda üretim olmasa nerden satacaklar... Bayi tanıdık ilk motor bize geldi geliş fiyatına verdi...240 Alan birkaç kişi var memnun değildi ben öyle duydum tam nedir ne değildir bilmiyorum...Bizim ovadan Bozok MF den daha çabuk yayıldı.Bunu Hint olanlar için söylüyorum yoksa Uzelden fazla motor yok piyasada... :D
hintliler güven vermedi millete ama benim gözümde uzelden daha sağlamlar..Herkes hint yapımı diyor ama tüm parçaları jantlarına kadar gerçek fabrikasından geliyor orada sadece lastik ve montajı yapılıyor.

Freston link=topic=41422.msg497180#msg497180 date=1324747869' Alıntı:
hintliler güven vermedi millete ama benim gözümde uzelden daha sağlamlar..Herkes hint yapımı diyor ama tüm parçaları jantlarına kadar gerçek fabrikasından geliyor orada sadece lastik ve montajı yapılıyor.

Doğrudur ama birde şu var motor olayı pek beğenmiyorlar,diğer tarafları iyi ama şu motor Perkins vs. olsa ilgi biraz daha artar... :)

Valla beyler bende aynen sizler gibi düşünüyodum ama 3 ayda 100 tane satıldı heralde bizim buralarda millet akın akın alıyo valla 45 bozok u deneme yapmışlar 4 10 numara ile denemişler uzel de 3 lü tt 55 de 3 lü varken arkasından yetişememişler dekarda 700 gr yakmış millet çılgın gibi koşuyo valla uzel nerdesin dicem ama artık demicem ulan amca oğlum bile aldı be uzelci emmioğlu pes yani artık neyse benden söylemesi tokatta 1 sene ye kalmaz uzel falan kalmaz..

malesef masseyin son çırpınışları sonuç vermeyecek kardeş, sen o işi bi daha araştır. Eskiden satılan tafeleri Manisa da monte edip üzerine massey yazıp satıyolar gerçi çiftçimiz aptal değil hemen anlıyolar tafe olduğunu zuha-*-s