bolu dan erkut yaktı met ettiler aldık almaz olaydık dagıtmadıgı yer kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: bolu dan erkut yaktı met ettiler aldık almaz olaydık dagıtmadıgı yer kalmadı

arkayı dağıtmayacak diye kimsenin bir garantisi olamaz..önemli olan tekrardan yapılmasıdır fabrikanın sahip çıkmasıdır o da servise kalmış artık yapacak bişe yok bide bu zf mi carraro şanzumanmı acaba :S :S

Ynt: bolu dan erkut yaktı met ettiler aldık almaz olaydık dagıtmadıgı yer kalmadı

berat06 link=topic=58923.msg635001#msg635001 date=1348951175' Alıntı:
Ben mutlaka bı problemden dolayı dagıttıgı dusuncesındeyım. bızde 4 11 taktık ama onunda ayagını kırıyodu ama yınede arka dagıtmadı.. cana degıl mala gelsın ıns fabrıka fln bı cozum bulur.
berat ne 4 lü 11 lisi ben 4 lü 16 lı yarı otomatik pullukla 300 dekar yeri sürdüm 2 l ile çok şükür hiç bişey olmadı olmazda inşaallah...bu sorun pullukta filan olmamıştır kullanıcı hatasıda olabilir üretim hatasıda o esnada yolda giderken olsa hafif zoelamada da dağıtabilir mesala pullukla sürüm yaparken debriyajı çok iyi kullanmak gerekir vurdurarak filan kalkışlar bütün vasıtaların düşmanıdır dikkatli olmak lazım

sahibine Allah yardımcısı olsun buyuk sağlam firmalar olsa o motoru coktan geri cağarmıs hatta o serilerin tamamını geri cağarmıstı hatanın nerde olduğu tespit edilip duzeltilmişti insallah erkunt ta öyledir

akyel54 link=topic=58923.msg635008#msg635008 date=1348951875' Alıntı:
sahibine Allah yardımcısı olsun buyuk sağlam firmalar olsa o motoru coktan geri cağarmıs hatta o serilerin tamamını geri cağarmıstı hatanın nerde olduğu tespit edilip duzeltilmişti insallah erkunt ta öyledir

o dediğin genelde otomabillerde olur ama :S :S :S :S :S :S :S :S

ne fark eder traktörde bi motorlu tasıt

muhittin abi geçmiş olsun olacak varmış olmuş bu erkunt değilde başka traktörde olabilirdi

sanki dersin şu ana kadar satılan yaklaşık 20.000 erkuntta böyle kronik bir sorun çıkmışta sonuç bu olmuş. az değil 20.000 e dayandı muhtemelen ve hızıda artıyor böyle bir kronik sorun yok kullanıcı hatası olabilir motorda da hata olabilir ilk önce gerçeği öğrenmek lazım. tabi size de geçmiş olsun

akyel54 link=topic=58923.msg635012#msg635012 date=1348952116' Alıntı:
ne fark eder traktörde bi motorlu tasıt

5 veya 10 bin traktörü toplayacak bölecek kontrol edecek yapacak firmaya helal olsun acaba şimdiye kadar bu kadar traktörü kim toparlaya bilmiş otomobillerde ufak sorunlar filan çıkıyor servisler yapıyor tekrar fabrikaya gitmiyorki onun nakliyesni kim verecek kim görürecek sağlam traktörünüde arıza yapmadan kimse böldürmek istemez ....

Geçmiş olsun kardeş Makinadır yine tamiri mümkün insana olmasın bir şey yoksa..Birde makinayı dikkatli kullanmak lazım belkide traktörde bir anormallik olabilir tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun. bu işher markada olur. kul yapısı sonuçta. bilen bilir zaten bizim nh de pompadan arızalıydı illallah dedirtti ama şuan iyi memnunuz çok şükür. ama gece yatarken bile sövüyo insan. ister istemez canı sıkılıyo hele bide okadar para say. ikinci el motormuş gibi git parçalat... tekrardan geçmiş olsun.

şu yaptığın işe bak bende boluluyum boluda koskoca buyruk var git ordan newhollandı al ben ordan 5 tane motor aldım hiçbi sorun yok bu arada bolunun neresindensin

Abartacak bir şey yok her markada olabilir böyle şeyler

geçmiş olsun olcak olduktan sonra fente olsa olur önüne geçemesin

geçmiş olsun bizdede vardı erkunt sattık fakat bizimkinde bi sorun yoktu zatende 150 saatteydi sattıgımızda amcamların var 1150 saatte iken oda şanzumandan 1. 2. vites dişlilerini zedelemiş motorun şanzumanı açılıp yapıldı 800 lira civarı gitti sadece 1. ve 2. şanzuman dişlileri değişmesine. erkunt un viteslerinden dolayı kaynaklanıyor bence bu olay ileri geri yaparken cart curt yapıyo motor oda şanzumana zarar veriyo ne kadar dikkat edersen et yinede o ses geliyo ileri geri yaparken. resimdeki motorda zf şanzuman belli kaportadan. bir erkunt sever olarak soyluyorum bu gerçekleri malesef erkunt alacak arkadaşlar e serisini alsınlar bence levyeli model daha az yakıt daha fazla çekişli agır devirli oldugu için denedik.

arkadaşlar ne traktörde nede ekişpmanda taviz vermemeliyiz para veriyoruz bende yakında bir firmayla davalık olma durumum var inşallah olmayız 4100 tl verdik mal arzalı bakalım ne olacak detaylar haftaya

mustafagursacli link=topic=58923.msg635065#msg635065 date=1348996042' Alıntı:
arkadaşlar ne traktörde nede ekişpmanda taviz vermemeliyiz para veriyoruz bende yakında bir firmayla davalık olma durumum var inşallah olmayız 4100 tl verdik mal arzalı bakalım ne olacak detaylar haftaya

gerçekten de öyle para veriyoruz hale bak..
hayırdır mustafa kardeşim ne oldu ki :(

şerefli1 link=topic=58923.msg635066#msg635066 date=1348996273' Alıntı:
gerçekten de öyle para veriyoruz hale bak..
hayırdır mustafa kardeşim ne oldu ki :(
bir hafta sonra abi şu an hiç bir şey demiyorum

şu var hiç bir firmanın şakşakcılığını yapmaya gerek yok hataları söylemek lazım eksiklikleri gidermek lazım .... insanlar para verdiğini ne çabuk unutur anlamak mümküğn değil

mustafagursacli link=topic=58923.msg635070#msg635070 date=1348997118' Alıntı:
bir hafta sonra abi şu an hiç bir şey demiyorum

inşaallah savaşın sonucunu bekliyoz kardeşim sen halledersin evel ALLAH ın izni ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...