bizim traktörler Ankara gölbaşı

Ynt: bizim traktörler Ankara gölbaşı

3-5 dekar var koray üzümünü ye bağını sorma demişlerr

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=3198.msg32280#msg32280 date=1210002973' Alıntı:
Ehliyeti olmayanlar istekte bulunmasın. şety*-*
işi bağlamadan orasını karıştırmasak diyorum mustafa,onu sonra söyleriz gizli saklı mı var ;D ;D :D

tmm çağrı haber veririm ... Mustafa sende niye açıkları söylüyorsun dağda ehliyeti kim soracak ???

Akif Göktas link=topic=3198.msg32141#msg32141 date=1209936779' Alıntı:
hepsi aynı tarlaya girmiyo erkan ayrı çalışıyorlar farklı köylere dağlıyo herkes eve bile gelirken toplu değil tek tek ve belli bi saatten sonra gelirler
akif öle tadımı cıkar yaws walla biz 3 yada 4 motor gidiyoz herqe akşamda gelirken ben öne geçiom landiniyle arakaya 3.085D arkaya 398 onun arkasında 266G yada amcaoğlunun motru gelirse o ısskları da acıoz hepsini resmen sow oluyo :D

biz böyle yapıyoruz çok göze batmamak için bi ara traktörler hep beraber köye geliyodu peş peşe köyden geçerken 4255 yıldırım düştü adam zor kurtuldu traktör bir sürü masraf açtı o yüzden tek tek gelmek bizim için iyi şöferlerde 2 tanesi bizim çifliğin bekçileri biri kirvesi diğeri ben kalanlarda köyden akrabalar

Akif Göktas link=topic=3198.msg32461#msg32461 date=1210058681' Alıntı:
biz böyle yapıyoruz çok göze batmamak için bi ara traktörler hep beraber köye geliyodu peş peşe köyden geçerken 4255 yıldırım düştü adam zor kurtuldu traktör bir sürü masraf açtı o yüzden tek tek gelmek bizim için iyi şöferlerde 2 tanesi bizim çifliğin bekçileri biri kirvesi diğeri ben kalanlarda köyden akrabalar
walla akif iyi kkurtlmuşunz ama biz cok cok gitsek 4 motor gideriz oda cok göze batmaz die düşünüyrm..

güzel resimler akıf dün sızın gölbasındakı bayii gördüm boyuna tarım alletı var traktor yoktu ıcerıdeydı galıba