bizim ekip

Ynt: bizim ekip

yorum icn tesekkürler seko19 toprağım suan pullugun acelesi yok bu yılı atlatalm bakalım ilerde 5li 14 olabilir.ewet pancarımız war insallah fabrikada görüşürüz fabrkada kudret100 görürsen bilki o ben yada babamdır kudretin yanına gel tampondan tanirsın zaten görüselm yolda felan görürsen durdur topragm

yorum icin tesekkür ederm aykut ve koyuncu abi daha iyisi sizin olur insallah erkunt gercekten cok güzel makina allah herkese nasip etsin

valla gözlerim yaşardi topraklarımın hepsi burda yaw. eywallah topragım tesekkürler ben yaptm tamponu aycicek yerine goble cekerken cok ise yariyo aycicek köklernden koruyo traktörü

paylaşım için teşekürler tahir kardeşim kudrette harbiden çok heybetli yav....
haşmet alırsam o tampondan bende isterim

allah razı olsun daha iyisi senin olsun ali abi rabbim herkesn gönlüne göre wersin

teşekkür ederm şeref abi allah razı olsun daha iyisi senin olsun abi. insallah sen haşmet al ben gönderirim sana abi :-D