BALKES07 link=topic=10639.msg184743#msg184743 date=1244356202' Alıntı:sen bu makinayı alıp bizim köye gelsene.boyunun ölçüsünü alır geldiğin gibi dönersin.bulmuşsun kumu.balya/balıkesir
bizde bu olaya karık yapma deniyor kolların ayarlarından kaynaklanıyor yada pulluk hatasımustafa güçlü alpler link=topic=10639.msg197987#msg197987 date=1248274814' Alıntı:Yorum yapan arkadaşların hemen hemen hepsi sürümü çok beğenmiş.Benim tarlamı birisi böyle sürse ne yaparım bilmiyorum. Birazcık dikkat ederseniz pulluğun çiziyi kapatmadığını rahatlıkla göreceksiniz.Pulluk dediğin toprağı sürdüğünde bir önceki çizinin nerede başlayıp nerede bittiği belli olmamalı.Yoksa böyle tarlada çizgi çizgi kaç kez gidip geldiğin sayılacaksa o tarlayı sürmem de ekmem de...pulluk birinci çiziyi kapatamıyor ve hatta pulluk kendi kulaklarının bile çizisini kapatamıyor.
adamalar dip kazan çekiyoki üstteki werimli tabaka alta gelmesin we toprağın altı hawalansın, altta oluşan sert bölge parçalansın we toprak daha fazka suyu tutabilsin diye..allttaki çiğ toprak werimi arttırmaz aksine düşürür adı üstünde çiğ toprak...ağır abi link=topic=10639.msg109400#msg109400 date=1229270377' Alıntı:pekı muhterem kardesım admlar dip kazanı bosuna cekıyorlar madem maksat petrolcuyu zengın etmek ıcın
benden başka herkez yazmışnforcer link=topic=10639.msg198397#msg198397 date=1248379652' Alıntı:adamalar dip kazan çekiyoki üstteki werimli tabaka alta gelmesin we toprağın altı hawalansın, altta oluşan sert bölge parçalansın we toprak daha fazka suyu tutabilsin diye..allttaki çiğ toprak werimi arttırmaz aksine düşürür adı üstünde çiğ toprak...
ewet çok doğru tebrik ederim senimustafa güçlü alpler link=topic=10639.msg197987#msg197987 date=1248274814' Alıntı:Yorum yapan arkadaşların hemen hemen hepsi sürümü çok beğenmiş.Benim tarlamı birisi böyle sürse ne yaparım bilmiyorum. Birazcık dikkat ederseniz pulluğun çiziyi kapatmadığını rahatlıkla göreceksiniz.Pulluk dediğin toprağı sürdüğünde bir önceki çizinin nerede başlayıp nerede bittiği belli olmamalı.Yoksa böyle tarlada çizgi çizgi kaç kez gidip geldiğin sayılacaksa o tarlayı sürmem de ekmem de...pulluk birinci çiziyi kapatamıyor ve hatta pulluk kendi kulaklarının bile çizisini kapatamıyor.
mustafa güçlü alpler link=topic=10639.msg197987#msg197987 date=1248274814' Alıntı:Yorum yapan arkadaşların hemen hemen hepsi sürümü çok beğenmiş.Benim tarlamı birisi böyle sürse ne yaparım bilmiyorum. Birazcık dikkat ederseniz pulluğun çiziyi kapatmadığını rahatlıkla göreceksiniz.Pulluk dediğin toprağı sürdüğünde bir önceki çizinin nerede başlayıp nerede bittiği belli olmamalı.Yoksa böyle tarlada çizgi çizgi kaç kez gidip geldiğin sayılacaksa o tarlayı sürmem de ekmem de...pulluk birinci çiziyi kapatamıyor ve hatta pulluk kendi kulaklarının bile çizisini kapatamıyor.