Biraz kendi traktörüm ( 11000 saat landini) birazda bilmek istedim. Tanıdığım biri 19000 saatte motora su çektirdiği için rektefe attırdı.kendi traktörün için mi yoksa satın alacağın makina için mi?
Böylemi abiBlok kenarındaki hava üfleme borusundan sıkışınca, yüksek devirde yağ atar, yağ buharı atmaya başlar.
Oooouu bu ne ya Lokomotif Gibi [emoji1] Yakında Cuf Cuf Cuf Cuf da yapmaya başlar o traktör[emoji1] bendeki 6546 gibi[emoji2] gaz verince daha çok buhar atar
Tümo yolcu mu dersin Onur abi [emoji3] ?Oooouu bu ne ya Lokomotif Gibi [emoji1] Yakında Cuf Cuf Cuf Cuf da yapmaya başlar o traktör[emoji1] bendeki 6546 gibi[emoji2] gaz verince daha çok buhar atar
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Blok kenarındaki hava üfleme borusundan sıkışınca, yüksek devirde yağ atar, yağ buharı atmaya başlar.
Ben tümocu değilim Ama sende değiştir artık akifim[emoji2] balyacı adamsın al şöyle konforlu lüks bişeyTümo yolcu mu dersin Onur abi [emoji3] ?
1.Rektefeden bu yana 8bin saat geçti. Önceki sahibide 8000de rektefeye sokmuş. Oda bizim gibi yağına suyuna hiç bakmazmış. Şuan üstündeki yağ 700 saatlik. Daha 100 saati daha var o yağın. 800 saati tamamlamadan yağ çekersek babam iflas eder [emoji4].
Son 1000 saattir böyle duman atıyor. Gerçi ciddi bi yağ eksiltme olmadı. Keçeden kaçırma işide var.Yağ değişimine kadar yağ seviyesi çubuktan aşağı düşüyor.
Sizce rektefeye gelmiş mi?
Sıkıntı şurda Tümonun alıcısı yok[emoji3]. Youtube hesabımda paylaştığım 185in sahibine satacaktık. Babamla 1 sezon balyada çalışmıştı. Çekişi yakıtı çok beğendiği için bizden kendisine satmamızı istemişti. 2014de güzel fiyatta vermişti (24bin) Babam satmadı .Ben tümocu değilim Ama sende değiştir artık akifim[emoji2] balyacı adamsın al şöyle konforlu lüks bişey
Biraz kendi traktörüm ( 11000 saat landini) birazda bilmek istedim. Tanıdığım biri 19000 saatte motora su çektirdiği için rektefe attırdı.
Ekonomizer nedir?tahliyeden duman atabilir en önemlisi yağ yakımı var mı ona bak. yaşlanmış veya yıpranmış makinaya her yağ değişiminde yarım litre ekonomizer ilave ederseniz bence çok faydalı.
Takasa alırlarSıkıntı şurda Tümonun alıcısı yok[emoji3]. Youtube hesabımda paylaştığım 185in sahibine satacaktık. Babamla 1 sezon balyada çalışmıştı. Çekişi yakıtı çok beğendiği için bizden kendisine satmamızı istemişti. 2014de güzel fiyatta vermişti (24bin) Babam satmadı .
Şimdi enflasyon felan derken değeri 30 oldu. O 185ci zaten nişanlandı parada kalmadı onda. Çok borçlanmak istemiyor. Şimdi babamı ikna ettim satmak istiyor , alan yok. Çünkü ölü. [emoji3]
Amcam 640dan pek memnun değil. 7480e gözü bakıyor. Amcamdan çok traktörünü ben kullandığım için amcamın almasını istemiyoruz . Sonuçta geri beni bulacak.Amcama yeni kasa 74.80 alıcaz.
Keşke alırken bizde 2000-2004 arası yeni kasa , temizinden alsaymışız. Böyle maceralara gerek kalmazdı... Şuan bizimkinin 10bin civarı masrafı var.
Motor performansı bi nebze düşerYağ yaktığını duman atmasından ve yağı eksiltmesinin dışında nasıl anlarız
tahliyeden duman atabilir en önemlisi yağ yakımı var mı ona bak. yaşlanmış veya yıpranmış makinaya her yağ değişiminde yarım litre ekonomizer ilave ederseniz bence çok faydalı.
Ekonomizer nedir?