Uygun ekipmanım olsa hemenBunun altında kalma baki abi senden tam bacak boyu sürüm bekliyoruz [emoji3]
Uygun ekipmanım olsa hemenBunun altında kalma baki abi senden tam bacak boyu sürüm bekliyoruz [emoji3]
Aslında var abi bel kadar olmasada çatala kadar gelir şimdi çamur kuruduğunda resim atarım..Baki sana rakip cikti senden bel boyu bekliyorum
Allah razı olsun kardeşimmaşallah abı kolay gelsın
Rakip demeyelimde case gidiyor işte[emoji4] [emoji4]Baki sana rakip cikti senden bel boyu bekliyorum
Bu şekil rölantide gidiyor mu denedinmi benim düz 1 Casenin 2 nin 3 üne denk geliyor..Rakip demeyelimde case gidiyor işte[emoji4] [emoji4]
2nin 3 de kesin giderde 4 ünde denemek lâzım sürülecek 100 dekar daha var denerim bakalım..Bu şekil rölantide gidiyor mu denedinmi benim düz 1 Casenin 2 nin 3 üne denk geliyor..
https://youtu.be/U3lBg6Nptvc
Bunun yaptığım da bana küçük pulluk takıyorsun demişlerdi taaki kendi motorlarında deneyip motorları çekmeyene kadar 3 motorda denemiştik bu videodan sonra;2nin 3 de kesin giderde 4 ünde denemek lâzım sürülecek 100 dekar daha var denerim bakalım..
Bizim oralarda böyle toprak olsa heralde goble çekip ekim yaparız Kum gibi maşallah
Toprak yapısı ve verimi gerçekten harika ekin ekenler genelde sizin dediginiz gibi goble çekip ekim yapıyorlar.3 senede bir pullukla sürüm yaparlar..Bizim oralarda böyle toprak olsa heralde goble çekip ekim yaparız Kum gibi maşallah
Keşke böyle olsa ama biz senede ortalama 4 defa sürüm yapıyoruz yağış çok olan bölge olduğundan sürekli basık oluyo toprak yaklaşık dönüme 60 litre yakıyor yıllıkToprak yapısı ve verimi gerçekten harika ekin ekenler genelde sizin dediginiz gibi goble çekip ekim yapıyorlar.3 senede bir pullukla sürüm yaparlar..