Saat ilerledikçe içinden bir 75c daha çıkar demiştide servis inanmamıştım..agır tavda 50 cm civarı takviye 4 daha ne olsun..maşşallah diyelim de nazar degmesin.Maşallah kolay gelsin.
Bu ara case konuları peş peşe geliyor
420 saatte evet gerçekten saat ilerledikçe daha bir başka oluyor..yaklaşık 9000 m2 falandı depo dolu girdim.tarladan çıktım yanımda mazot vardı litre ile koydum 14 lt mazot aldı.fakat tarla cok biçimsizdi 5 yerinde geri geri giderek yastıklama falan yaptım.birazda bunlar yakıtı artırdı bu tava bu derinlige göre nasıl yakmış siz karar verin..Su zetorcu baki yok mu millete kotu ornek oldu hep bacak sovlar mt ile olcumler moda oldu masallahi var casenin guzel cekmis. Suan kac saatte yakiti nasill. Casede 600 saatten sonra yakit ve cekis super oluyor 1440 saatte canavar gibi suan
Diziye girdim diz kapagımın üstüne kadar geliyordu derinlik..nazara gelmeyelim diye onu atmadım artık [emoji23] [emoji23] [emoji23]Sadece metre ile ölçüm olmaz bacaklada ölçüm bekliyoruz ☺
Yakiti tarla seklinide goz inunde alirsak.istenilen duseye dusmus bu tavli toprakta. Buyuk bir tarlada 1.3 1.4 yakar. Normali 1.5. Jxc nin yakiti. Benimde 65 1.4 1.6 arasi420 saatte evet gerçekten saat ilerledikçe daha bir başka oluyor..yaklaşık 9000 m2 falandı depo dolu girdim.tarladan çıktım yanımda mazot vardı litre ile koydum 14 lt mazot aldı.fakat tarla cok biçimsizdi 5 yerinde geri geri giderek yastıklama falan yaptım.birazda bunlar yakıtı artırdı bu tava bu derinlige göre nasıl yakmış siz karar verin..
Sent from my GT-I9060 using TrakKulüp mobile app
Bacak önemli Hamdi [emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji106] [emoji106] [emoji106]Su zetorcu baki yok mu millete kotu ornek oldu hep bacak sovlar mt ile olcumler moda oldu masallahi var casenin guzel cekmis. Suan kac saatte yakiti nasill. Casede 600 saatten sonra yakit ve cekis super oluyor 1440 saatte canavar gibi suan
Tebrik ediyorum.. [emoji106] [emoji106] [emoji106]
Bacak önemli Hamdi [emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
adas be kum yerde benim styer 8073 45 cm çim alarak 50 cm sürüm yapıyor ünlü otomatik kırmızı 3 lu 14 numara ile 140 cm yer goturuyor youtube de video var bakabilirsinhttps://www.youtube.com/watch?v=-Cwx5mmn574
telefondan yükleme yaptıgım için yukardaki linkler yanlış yüklenmiş kusura bakmayın silemedim de..
Bunun altında kalma baki abi senden tam bacak boyu sürüm bekliyoruz [emoji3]Tebrik ediyorum.. [emoji106] [emoji106] [emoji106]