Biledder yaktın beni:D Goble videoları

Ynt: Biledder yaktın beni:D Goble videoları

Bizdeki felsefe başkadır. Bizde herkes eli tuttugu sürece çalışır. Hepiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Dedem şimdi tarlaya gitmiş. Benim haberim yoktu:D Samet kardeşim bizim burda bayır yerlerde var ova yerlerde var. Bizim tarlalar ova da bayır yerle işimiz olmaz. Bayırda 100 dekar yer olcağına ovada 50 dekar yerin olsun felsefesi her zaman iyidir:D

dancan bai dedemin maşşalhı var dedemle 1 yaş var aralarında senin dede iyi ama benimki bensiz tarlaya gidemez çünkü giderse motoeun biyerini kırar geçen sene tepe lambasını kırdı babam çankırıdan aldı ben olsam zor vururum

paylaşım için teşekkürler Doğancan, dedeninde ellerine sağlık Allah uzun ömür veresin.
bu tarla nadas tarlası Doğancan buğday neden ekmediniz, ne ekeceksiniz bu tarlaya?

Abi bu tarlada geçen sene gündendi vardı. Pullukla sürdük. Dedem tekrar gündendi ekmek istedi. Sonra bodrumda birazcık tohumluk buğday buldu. 150 kg kadar. Dedi ben bu tarlanın birazını bunlarla ekeyim. 6-7 dekar ektik. Ektiğimiz gece yağmur yağdı. Tohumlarda bozulmuş galiba dura dura hiç çıkmadı. Bu sene tekrar gündendi ekecez. Buğdayda kar fazla alamıyorsun be abi. En azından çiçekte biraz daha para var. Ve fazla işçilikte yok. Buğdayda 10 kere tarlaya gir çık:D

Site Halkı;
Bizler üyeler olarak iş yaparken zaman ayırıp sizler için bilgi alış verişi için neşe bulmak için muhabbet için video fotoğraf çekiyoruz. Kendi konum için değil tüm arkadaşların konuları için lütfen yorum yapalım. Yada teşekkür butonuna basalım. Kaç kişi bakıyor kaç yorum yapılıyor. Ayıp şey ya. Lütfen özen gösterelim

Güzel paylaşım Doğancan. Dedeninde maaşallahı var. Yalnız biraz sürme işini ters yapmışsınız. Tarlanın üst tarafına doğru giderken sürülen yerin solundan gidiyorsunuz. Aslında iz kalmaması için ve düzgün sürüm olması için sağından gitmeniz lâzım. Keşke tarlayı ikiye bölüp ortadan başlayıp dışarı doğru iki parça şeklinde sürseydiniz. O zaman daha güzel bir sürüm olurdu. Başlarda da ileri geri uğraşmazdınız. Sanırım biraz traktöründe acemiliği var. Ama yakında çözersiniz. Tümosan' da iyi gidiyor.

Örnek Vidyo:
Turk Fiat 70-66 DT & Güngör M.22 For Action ...Turkey Part 2