Aynen çoğu şey operatörde biter. Ama son sezon olduğundan kastamonu karabük tarafına giden arkadaşlarım var çift batòr tc 56 sı olan bi arkadaşım var her sene karabük tarafına gider sezon sonu 1500 dönüm felan biçer.
Ben bi kemal var babası izzetAdı samet 23 24 yaşlarında genç bi arkadaş
Eminim 2007 model çift batör oynar boğaz tc 56arkadaştaki tc 56 çift batör olduğuna eminmisiniz ? yada tc 56 olduğuna
Yok tanımıyorum kardesimBen bi kemal var babası izzet
Birde isa var
Marka model bilmiyorumsa laverda yada ona benzer biçerlerle geliyolar tanıyormusunuz
Ben de bir tarla sahibi olarak bu yaşanan olaya üzülmüş olmakla birlikte aynı zamanda biçerdöver sahibi olarak yaptığınız GENELLEMEYE tepki gösteriyorum. Sadece bu konuda değil her konuda bir veya birkaç kişinin yaptığı tümü kapsamaz! Dini olan, vicdanı olan ve en önemlisi ülkesini seven (bu kayıplar milli servettir) hiç bir kimse işinde hile yapmaz... Ne olursa olsun tedbirinizi, kontrolünüzü zamanında yapmalısınız. Tekrardan geçmiş olsun.Bu biçercilerin aldığı para haram.
Hem dönümünü 20 tl den biçtiriyoruz hemde yarı yarıya buğday kayıbı veriyoruz.Ekli dosyayı görüntüle 25592
Abicim yorumunuz için teşekkür ederim saygı duyuyorum ama bütün köyün arazileri bu şekildeBen de bir tarla sahibi olarak bu yaşanan olaya üzülmüş olmakla birlikte aynı zamanda biçerdöver sahibi olarak yaptığınız GENELLEMEYE tepki gösteriyorum. Sadece bu konuda değil her konuda bir veya birkaç kişinin yaptığı tümü kapsamaz! Dini olan, vicdanı olan ve en önemlisi ülkesini seven (bu kayıplar milli servettir) hiç bir kimse işinde hile yapmaz... Ne olursa olsun tedbirinizi, kontrolünüzü zamanında yapmalısınız. Tekrardan geçmiş olsun.
Abicim yorumunuz için teşekkür ederim saygı duyuyorum ama bütün köyün arazileri bu şekilde
Abicim kesinlikle haklıyla bu işi yapanlara deil lafım yorumlardan da anlaşıldığı gibi bi sene hasat bekleyip bir biçercinin hatasıyla %30 kayıp vermek üzücü birşey işini hakkıyla yapan adamlara kesinlikle hiçbir lafımız yok Zaten iyi biçerciler olmasa halimiz kötü.Ne olur kusuruma bakmayın ama sizin köyün tamamının böyle olması bizim kazancımızın haram olduğunu göstermez!... Sayın [MENTION=79975]FarukDmirl[/MENTION], art niyetli olmadığınız biliyorum, zarar görmüşsünüz, kaybınız var ve bu konuda haklısınız ama bu size, tüm bu mesleğe yıllarını, emeğini vermiş biçerdövercileri zan altında bırakma hakkı vermez! Madem ki böyle oldu, açıkca ismini adresini makinasını yazın biçim yapanın, Türkiye'deki 16.000 adet olan biçerdöveri suçlamak yerine o kişi suçlansın...
Abicim kesinlikle haklıyla bu işi yapanlara deil lafım yorumlardan da anlaşıldığı gibi bi sene hasat bekleyip bir biçercinin hatasıyla %30 kayıp vermek üzücü birşey işini hakkıyla yapan adamlara kesinlikle hiçbir lafımız yok Zaten iyi biçerciler olmasa halimiz kötü.
Yanlış anlaşılmaya sebep olsuysam kusuruma bakmayın
Teşekkürler ilginiz ve alakanız içinDediğim gibi her yer ve sektörde olduğu gibi malesef biçerdöver sektöründe de art niyetli olanlar var... Sizden tek ricam kızgınlık ile genelleme yapıp geneli zan altında bırakmayın. Bizler de neler yaşıyoruz, 70 dekar yeri yemin ede ede 50 dekar ödeyeninden tutunda 2 3 sezon hiç ödeme yapmayanına kadar... Ama herkes öyle mi, asla! Allah'a emanet olun, tekrardan geçmiş olsun...