Biçer parası

Gectimiz yil 1100kg verim alindı dekara 800 900 kg sap verimi alındı ben arkadaşa remork gotürdüm canlı şait oldum önceki yıllarda 800kg altına hiç düsmedi ceşit adagio

Teşekkur ederim insallah hayirlısı

Allah razı olsun teşekkür ederim
100 dekar pancar yeri var arpa ekmeyi düşünüyordum ama bu verim iştahımı kabarttı. Yer taban arazi ama boz toprak. Daha önce nadasa çeşit ektim verim düşük oldu. Bu buğday bu toprağa gelir mi? Yer Kırşehir / Mucur. Birde sizin yer neresi Cemal bey.

100 dekar pancar yeri var arpa ekmeyi düşünüyordum ama bu verim iştahımı kabarttı. Yer taban arazi ama boz toprak. Daha önce nadasa çeşit ektim verim düşük oldu. Bu buğday bu toprağa gelir mi? Yer Kırşehir / Mucur. Birde sizin yer neresi Cemal bey.
Bilecik osmaneli
Bizim köy 3 4 senedir ekiyor herkez memmun
4 5 yıl guzel yagis aldik en kurak busene gecti
Bolgede en erken ekimi ben yaptim kasim 7 de iyiki erken ekmisim kuraktan hic etkilenmedim

Nisan kurak gidip Nisan yağışları Mayıs da Mayıs yağışları Haziran'da düşüyor ise hiç bulaşmayın.

Bilecik osmaneli
Bizim köy 3 4 senedir ekiyor herkez memmun
4 5 yıl guzel yagis aldik en kurak busene gecti
Bolgede en erken ekimi ben yaptim kasim 7 de iyiki erken ekmisim kuraktan hic etkilenmedim
Cemal abi Kütahya Domaniç için uygun olabilir mi ? Bilecik ile farklı bir mevsime sahip olduğunu düşünmüyorum Domaniç te.Yağış iyi kışları sert geçiyor sadece