Arpa buğday dekara 65 TL nohut ayçiçeği mercimek 75tl . memleket Kırşehir kaman... biçim fiyatları.bence fazla.
120 tl arpq buğday dün anlaşma olduArpa buğday dekara 65 TL nohut ayçiçeği mercimek 75tl . memleket Kırşehir kaman... biçim fiyatları.bence fazla.
Kaman biçim fiyatları bizde de geçerli oluyor, yakınız kamana.Bence bu fiyatlar uygun.100 den bahsedenler var.Arpa buğday dekara 65 TL nohut ayçiçeği mercimek 75tl . memleket Kırşehir kaman... biçim fiyatları.bence fazla.
250-300 kg verimler de arkadaşın yazdığı fiyatlar uygun.Keşke bizde 500+kg alsakda 120 TL versek.120 tl arpq buğday dün anlaşma oldu
65 liraya bicenin ya aklından yada başka bitarafından zoru vardır masrafi kurtarmaz
Rabbim kaza bela vermezse 15 gune biceriz250-300 kg verimler de arkadaşın yazdığı fiyatlar uygun.Keşke bizde 500+kg alsakda 120 TL versek.
1 ton buğday ve 1 ton sap verimi..?Rabbim kaza bela vermezse 15 gune biceriz
1ton civari verim
1ton civari sap verimi bekliyorum bu tarlada 2ltye yakın yakit yakar
İnşAllah hedeflediğin verimi alırsın abiRabbim kaza bela vermezse 15 gune biceriz
1ton civari verim
Güle güle yemek nasip olsun.Maşallah.Rabbim kaza bela vermezse 15 gune biceriz
1ton civari verim
Gectimiz yil 1100kg verim alindı dekara 800 900 kg sap verimi alındı ben arkadaşa remork gotürdüm canlı şait oldum önceki yıllarda 800kg altına hiç düsmedi ceşit adagio1 ton buğday ve 1 ton sap verimi..?
Türkiye ortalamalarının aşırı derece ustunde bir verim buğdayın cinsi nedir gerçekten sonucu bilmek isterim eğer bu rakamlara ulaşsın hemen gelip aynı buğdaydan tohumluk alacağım ben 23 yıldır profosyonel çiftçilik ve hayvancılık yapıyorum böyle verim ne duydum ne gördüm Türkiye'nin her tarafına gittim ziyaret ettim inceledim tohumlar getirdim hiçbir şekilde bu verimi ne duydum ne aldım sonucu merakla bekliyorum bereketli olsun inşallah
Teşekkur ederim insallah hayirlısıİnşAllah hedeflediğin verimi alırsın abi
Allah razı olsun teşekkür ederimGüle güle yemek nasip olsun.Maşallah.
Cemal bey Maşallah bu verimler kurudamı sulu tarımdamı alındı hangi firmanın tohumu nerden temin edebiliriz bu sene denemek istiyorumGectimiz yil 1100kg verim alindı dekara 800 900 kg sap verimi alındı ben arkadaşa remork gotürdüm canlı şait oldum önceki yıllarda 800kg altına hiç düsmedi ceşit adagio
Teşekkur ederim insallah hayirlısı
Allah razı olsun teşekkür ederim
Teşekkürler daban sebze yerinde alındi sulama olmadı yagışlar güzel oluyor bizdeCemal bey Maşallah bu verimler kurudamı sulu tarımdamı alındı hangi firmanın tohumu nerden temin edebiliriz bu sene denemek istiyorum
Tamam insAllah araştırıp bu sene deneyeceğim (çiftçilik yaparsam tabi )Teşekkürler daban sebze yerinde alındi sulama olmadı yagışlar güzel oluyor bizde
Ata tohumculuk firmasina ait ben tkk dan aldım tohumlari
Tamam insAllah araştırıp bu sene deneyeceğim (çiftçilik yaparsam tabi )
4litre olsa bu aksamki zamla 120 tl dekar yapiyor 5lt olsa 150 tl yapiyor5 lt mozot istedi ama bilmiyorum tamda belli olmadı
4 lt uygun bana göre