BEYLER ÇOK ACİL SAVUNMA ÖRNEĞİ LAZIM OKULDAYIM ÇOK ACİL

Ynt: BEYLER ÇOK ACİL SAVUNMA ÖRNEĞİ LAZIM OKULDAYIM ÇOK ACİL

nailyetek link=topic=52384.msg538544#msg538544 date=1329325055' Alıntı:
Kebap serbestmiş, hatta alevli meyva tabağı yanında şampanya. İyi ki öğretmen olmamışım, ömrüm hapislerde geçerdi.
Niye ki abi arkadaş kötü bişey yapmamış ki niye böyle dedin anlamadım yani.

okulun yemekhanesinde yiyceksiniz diye bi yasamı var..okula yazılırken sizlere sözleşmemi yaptırdılar..illa burda yemek yiyceksiniz diyede..bu kadar inceliyorlar..yazdıgın gibi okul pahalı ve hoşunuza gitmiyorsa sizin en dogal hakkınız böyle bişey yapmak bence..

müdürüne sor hangi kanunun, hangi yönetmeliğin yada hangi genelgenin hangi maddasine göre kebap söylemek suçmuş. önce bunu öğren. ona göre savun mayı düşünürüz

senin müdürün sallıyor, hiç birşey yapamaz, daha önce sanize sözlü yada yazılı uyarı yaptımı, savunma için sana en az yedi gün süre vermesi lazım, eğer 7 gün savunma süre vermezse savunma hakkımı kullandırmadı diye itiraz edebilirsin

La böyle okul mu olurmuş :) bizim zamanımızda dışardan söylüyoduk bide hocalarla beraber atölyede yiyoduk. Ama en komiği öğle arasında dışarı çıkmak yasak dediler kaçtık lokantada yemek yerken yan masaya müdür atölye şefi falan geldi bizi görmediler çıkarkende ibnelik olsun diye tatlı söyleyip hesabı atölye şefine göndermiştim zuha-*-s ;D

yine bır gun kebep söylemiştik bu kez izinli mudurun odasında yedık birde fotoğraf aldım gülmekten çekemedik ama zuha-*-s zuha-*-s

379810_10150480657359096_634394095_8455459_1544488176_n.jpg