10kg dekara üre yada 33 luk atiyorumAyçiçeği (yağlık ) yetiştirip Ekim sonrası Gübreleme olarak Neler yapıyorsunuz ?
Ekli dosyayı görüntüle 37646
Bir önceki yil ne ekmiştiniz ve o zaman tabana ne gübresi atmiştiniz acaba ,merak ettim.Tabana gübre atmiyoruz sadece yaprak gübresi uygulaması yapıyoruz ara çapa yaptık 1 hafta önce
Geçen yil buğday ekilmisti. Bir yil ayçiçek bir yıl buğday ekiliyor. Verimi iyi olmayan sulama imkanı olmayan tarla olduğu için gübre atmiyoruz, verim olarak 220 250 arası değişiyor bu şekilde bu yıl nasıl olur allah bilir [emoji4]Bir önceki yil ne ekmiştiniz ve o zaman tabana ne gübresi atmiştiniz acaba ,merak ettim.
Gübre kullanmadan,yaprak gübresi ile ürün nasil alinabilir?.
Tabana en az 25 kg gübre atiyorum ben
Bu veriler çok iyi üstelik gübresiz.Geçen yil buğday ekilmisti. Bir yil ayçiçek bir yıl buğday ekiliyor. Verimi iyi olmayan sulama imkanı olmayan tarla olduğu için gübre atmiyoruz, verim olarak 220 250 arası değişiyor bu şekilde bu yıl nasıl olur allah bilir [emoji4]
Yağmur oluyor allahtan arada onlarla oluyor yoksa olmaz o kadar verim ama göreceğiz [emoji4]Bu veriler çok iyi üstelik gübresiz.
Aslinda tarlalarin durumu iyi demekki.
Tabana gübre atmiyoruz sadece yaprak gübresi uygulaması yapıyoruz ara çapa yaptık 1 hafta önce
Geçen yil buğday ekilmisti. Bir yil ayçiçek bir yıl buğday ekiliyor. Verimi iyi olmayan sulama imkanı olmayan tarla olduğu için gübre atmiyoruz, verim olarak 220 250 arası değişiyor bu şekilde bu yıl nasıl olur allah bilir [emoji4]
Kardes nasil bir tarla bu ben 30 kilo taban gübreyle 250 kg zor verim aliyorumGeçen yil buğday ekilmisti. Bir yil ayçiçek bir yıl buğday ekiliyor. Verimi iyi olmayan sulama imkanı olmayan tarla olduğu için gübre atmiyoruz, verim olarak 220 250 arası değişiyor bu şekilde bu yıl nasıl olur allah bilir [emoji4]
Gübretaşın bitki gelişim seti var onu kullanmıştık bu yıl daha kullanmadık çekirdeklerin tadi yok pek [emoji4]Tabana atıyoruz biz
Yaprak dan ne verdiniz
Vala öyle kardeşim ama tarladan tarlaya değişiyor inanmazsin akrabanin tarlasıda aynı şekil gübresiz hatta ara capa bile yaptirmadilar sıfır gübre ile adamların tarlası 250 kg verdi biz yaprak gübresi uyguladık ara capa yaptık 220 vermişti 2 yıl önce tohumlarda aynıydıKardes nasil bir tarla bu ben 30 kilo taban gübreyle 250 kg zor verim aliyorum
Düz yere zaten ayçiçek ekmiyoruz bayır yerlere ekeriz biz ayçiçeğini uygulamalarim 30 kilo 20. 20 + yılına göre marka değişir bir kere yaprak gübresi verim 250 kg civari ortalamam bu tabiki yagisa bagliVala öyle kardeşim ama tarladan tarlaya değişiyor inanmazsin akrabanin tarlasıda aynı şekil gübresiz hatta ara capa bile yaptirmadilar sıfır gübre ile adamların tarlası 250 kg verdi biz yaprak gübresi uyguladık ara capa yaptık 220 vermişti 2 yıl önce tohumlarda aynıydı
Bizim burda osmaniye bölgesinde sulu yerlere 1. Ürün danelik mısır eker herkes ayçiçeği buğdayı genelde su imkanı olmayan tarlalara ekiyoruz mecburen, taban gübresi kullanıp yağış olursa verimde baya fark oluyor bu yıl yağışlar iyi gitti gübre atilsaydi iyi olurmuşDüz yere zaten ayçiçek ekmiyoruz bayır yerlere ekeriz biz ayçiçeğini uygulamalarim 30 kilo 20. 20 + yılına göre marka değişir bir kere yaprak gübresi verim 250 kg civari ortalamam bu tabiki yagisa bagli
Valla sizin tarlalar iyiymis bizde yok oyle gubresiz ekmekBizim burda osmaniye bölgesinde sulu yerlere 1. Ürün danelik mısır eker herkes ayçiçeği buğdayı genelde su imkanı olmayan tarlalara ekiyoruz mecburen, taban gübresi kullanıp yağış olursa verimde baya fark oluyor bu yıl yağışlar iyi gitti gübre atilsaydi iyi olurmuş
Sadece ayciceginde ama. Mısır da masraflı oluyor tabana 50 kg üste de en az 50 kg atıyorlar, ayçiçeği gübre atılmadığı için buğdayla değişikli ekiliyor alternatif ürün olarakValla sizin tarlalar iyiymis bizde yok oyle gubresiz ekmek
Bizdede ayni ya munavebe uyguluyoruz bugdaylaSadece ayciceginde ama. Mısır da masraflı oluyor tabana 50 kg üste de en az 50 kg atıyorlar, ayçiçeği gübre atılmadığı için buğdayla değişikli ekiliyor alternatif ürün olarak
Hayırlısı olsun diyelim allah yardımcısı olsun herkesinBizdede ayni ya munavebe uyguluyoruz bugdayla
Geçen yil buğday ekilmisti. Bir yil ayçiçek bir yıl buğday ekiliyor. Verimi iyi olmayan sulama imkanı olmayan tarla olduğu için gübre atmiyoruz, verim olarak 220 250 arası değişiyor bu şekilde bu yıl nasıl olur allah bilir [emoji4]
Gübretaşın bitki gelişim seti var onu kullanmıştık bu yıl daha kullanmadık çekirdeklerin tadi yok pek [emoji4]