Ynt: besihane temizliği
la.. diye hitap etmişsiniz Ağır Abi ' mize.. aranızda samimiyet var zannedersem Mstafa Amca.. diyorum çünkü yaşınız 50 görünüyor..dememde bir sakınca yok zannedersem.. bizlerde Ağır Abi kadar olmasada ona yakın bir düzeyde ' hayvan besleme ' işiyle uğraşıyoruz.. ben hayvanlarda uyuz olma gibi bi durum görmedim..İvomec ile Ademin ile hayvan beslen se yeme ihtiyaç olmazdı, İlaç firmalarının sürü sürü hayvanları olurdu.. tüylerinin karışık olması ise mevsimsel değişikliklere bağlı zannedersem.. hayvanlar son derece sağlıklı görünüyor..Ağır Abi miz işini bilir.. arkasında nasıl bir yardımcı ekip var onu bilemeyiz.. ama sitede en çalışkan arkadaşlarımızdan birisidir.. Takdir ederiz laf söyletmeyiz.. temizlik konusunda takdir etmişsiniz bizde kendisini her konuda takdire şayan görüyoruz.. Başarılarının devamı dileklerimizle Ağır Abi... Bu arada Ankara Buluşmasına icap etmediniz.. herkes sizi sordu gelmemenize çok üzüldü haberiniz olsun..mstafa link=topic=27993.msg232860#msg232860 date=1260201048' Alıntı:la bunlar sanki uyuz olmuş gibiler hava sislimi idi tüyleri karışmış ivamek türü bir ilaç yap yoksa ben hemen 200 gr göndereyim kestirdiginde iki böbrek ve ikide kuyruk gönder keşkek pişirelim ha şöle yerler tertemiz olmuş eline saglık danalar dua etmişlerdir sana ademin yoksa ondanda yolleyemmi*?