Bir ay önce sekiz tane kestirdik ortalana 360 kilo geldiler 430 kilo gelen dana da var altı ay baktık
başkan sen kaça aldın kaç lira tuttu kaç lira masrafın oldu ufak bir hesap yaptın mı
Bir ay önce sekiz tane kestirdik ortalana 360 kilo geldiler 430 kilo gelen dana da var altı ay baktık
uzun vadeli yatırımlar.bu ithalden millett para kazanıyor bilmem o kadarda olur mu dıyorum da olur nıye olmasın haa 600 bın olmazda 500 bin olur paraya bak parayaa bee ama o adam o tesisi kurmak için ne para bağladı bırde o mala bağladı bırdde yeme bağladı para felan çok paralar dönuyor piyasada
Bana diyorsan ora gezdikleri yer haftada 10 günde temizliyom, orda yatmıyorlar kuru temiz yattıkları yer akıllılarbaşkan sen kaça aldın nasıl kaç lira tutar açık besiyide hiç görmedıgım için ne şaşırıyorum mallar bkun içinde
Bana diyorsan ora gezdikleri yer haftada 10 günde temizliyom, orda yatmıyorlar kuru temiz yattıkları yer akıllılar
tabi kı ya bıde para işi ilhan başkanuzun vadeli yatırımlar.
bu tip işlere girerken para etmesse bırakırım diye girmemek gerek.
Tehsis 250 Hayvanlık 1.000.000, 00 Kuruldubu ithalden millett para kazanıyor bilmem o kadarda olur mu dıyorum da olur nıye olmasın haa 600 bın olmazda 500 bin olur paraya bak parayaa bee ama o adam o tesisi kurmak için ne para bağladı bırde o mala bağladı bırdde yeme bağladı para felan çok paralar dönuyor piyasada
Sıkıntı yokbaŞKAN SANA söyledım de eleştiri amaçlı değildi anladım orası gezıntı yerı
Ankara Polatlıda bu işi yapan bir arkadaş var
Gecen sezon EBK dan 230 hayvan almışlar nakliye ve diğer bedeller üstüne konulduğunda 4.100,00 TL ye gelmiş bir hayvan 8 Ay bakımı Hayvan başı yaklaşık 2.500,00 TL harcamış ve 8Ay sonunda kilosu 25,00 TL satmış hayvan başı kazanç 2.900, 00 TL gelmiş size bu hesap doğrumu ?
230 Hayvan X 2.900,00 TL = 667.000, 00 TL gibi bir para söz konusu
Sizce dogrumu ? Bu paralar kazanılırmı ?
bende memur olduğum için hayvana bakacak zaman bulamıyorum O yüzdende bakıcı ile işi götürmek zorundayım. Belki kendim bakabilsem durum farklı olabilirdi. Bu işte basarının birinci şartı hayvanı ucuza getirebilmek
Acaba sizler nerelerden hayvan tedarik ediyorsunuz. hayvanı ucuz alabilme,kaliteli hayvan vb. Bu işlerin tüyosu varmıdır.