bereket 60 meyveci 4 çekermi yoksa tt55b meyveci 4 çekermi

Ynt: bereket 60 meyveci 4 çekermi yoksa tt55b meyveci 4 çekermi

hakanvuran link=topic=40603.msg886542#msg886542 date=1399030389' Alıntı:
bızım de uzum bağlarımız var kardesım bıze ufak bı o kdarda guclu ve az yakan traktor gerek tt 55 bende var kuzenlerımded var sıkıstırmaya gelmıyor hele hele yenı tıplerı hergun bır yerı gıdıyor bız usandık arkadas çıt surerken arka dokumunu kırdı ben solağı kırdım arkadan yağ kaçırmaları sayma zaten çekım dersen bayılıyor ayrıca on tekerler surgunlerı çok kırıyor alma
Şimdi insanlara yalan söylediğin için sana argo sözler kullanmam lazım ama neyse efendilik bende kalsın. Bak kardeş Ben bu Nh ye ilk defa 2010 Mart ayında bindim. O zaman sıfır TT55b Junior almıştım. O traktörü afedersiniz eşşek sürer gibi sürdüm 2013 e kadar. Önceki 265S traktörümün seri birden daha düşük olan yani 1 ' inci vitesin buçuğunda kıçını yırta yırta çektiği 3 lü 13 numara alpleri yeni tt 55 juniorum seri 1 le çok rahat çekiyordu ve daha az yakıt yakıyordu. Sonra Nh hoşuma gidince ve borcu bitince 2013 Mart ayında gittim tt55 4x4 bahçe aldım bunada 4 lü 12 alpleri takıyorum yokuş yerde 4 takviye düz tarlalarımda seri 1 le çek muazzam çekiyor ve kimisi inanmaz ama yeminle söyleyim pancar tarlasında dekar başına( 1000 metrekare) 1,2 ila 1,3 arası yakıt tüketimi oldu hatta noter çağırmayı bile düşündüm :D Ve en önemlisi ben toplamda 4 senedir bu traktörü kullanıyorum aynası hariç hiçbir yerini kıramadım. Valla ya sen insan değilsin yada o traktör New holland değil vesselam... En çok kızdığım şey kimilerinin bi konu hakkında bilgisi olmayıp saçma sapan bilmeyen insanları yanlış yönlendirmesidir.