365 husgvarna yakın takipteyim onlarda 2 çeşitmış Xtorq olanlar daha gösterişli ayrıca çift Segman mış.ama usta özellikle Xtorq alma dedi daha çok arıza veriyormuş.bu arada 365 profesyonel serisiymiş.
Husqvarna 365 1750 tl ye en son olur dediler.husqvarna 365 bu işin Profu
Ben Stihl ms 325 modeline baktım 625 lira istedi 1 litre orjinal yağı ile birlikte 665 650'ye bırakırım dedi. Tabi bu aralar fiyat artmadıysa.Husgvarna vardı modelini hatırlamıyom oda 600'dü.
Sahtedir o;
Ustam sen ne tur iş yapacaksın bununla sade kışlık yakacağını mı keseceksin yoksa fazladan iş yapacakmısın kendi işini goreceksen hunday olur senin işi gorur bir kaç tane arkadaşta var çin malı ama çok kotu deyil vasat yo benim işim biraz fazla kaliteli olsun dersen sthıl husgvarna oleomak jonsered bunlardan şaşma yapacağın işe gorede boyutuna karar ver bende husvarna var 281xp 10 yıldır kullanırım bi defa kran rulmanı arızalandı bide ikinci el aldım benimki hafif işlerde biraz ağır kaçıyo kalın ağaç istiyoKonu doğru yerdemi bilmiyorum,başlıkta belirttiğim gibi testere tavsiyesine ihtiyacım var. Babam tv kanalında görmüş matkapla beraber 130 liraya getittirmiş malum Çin işi 2 kez ip bozuldu 40 lira verdim ben anlamıyordum arkadaş ayarları yaptı yüke girince stop ediyor babam aldı diye sabrettim yoksa parçalamıştım. Tv'de Hyundai ve Akira Honda reklamları var bunlar ne kadar güvenilir kullanan varmı yada 400/500 civarı hangi marka önerirsiniz şimdiden teşekkürler
Ustam sen ne tur iş yapacaksın bununla sade kışlık yakacağını mı keseceksin yoksa fazladan iş yapacakmısın kendi işini goreceksen hunday olur senin işi gorur bir kaç tane arkadaşta var çin malı ama çok kotu deyil vasat yo benim işim biraz fazla kaliteli olsun dersen sthıl husgvarna oleomak jonsered bunlardan şaşma yapacağın işe gorede boyutuna karar ver bende husvarna var 281xp 10 yıldır kullanırım bi defa kran rulmanı arızalandı bide ikinci el aldım benimki hafif işlerde biraz ağır kaçıyo kalın ağaç istiyo