Programın sunucusu Hacı Mehmet Abi'ye, programa katılan üyelerimiz Fatih, Ercan ve Ertaç arkadaşlarıma, ekran başından takip eden herkese teşekkürler. Beraberce güzel işler yapacağız inşallah. Biz birlikte TrakKulüp'üz.
görevliye dedimki "ercana laaa get"diyebilirmiyim..
dediki olmaz abi...
s.a beyler...
iyiki varsınız..
ne bileyim aklıma o anda ne geldiyse onları söyledim..
umarım iyi olmuştur..
Ercan abi çok yakışıklı ve karizmatik olmuş.[emoji2]
Güzel program oldu.
Basta kurucumuz Mustafa kardesim , Hacı Mehmet kardesim basta olmak üzere tüm emegi olanlara sonsuz teşekkürler. El birligi ile güzel işlere imza atıldı , tadını hep beraber cikartabiliriz.
Elimizden geldigince bol miktarda trakkulup dedik mühendis tekniker akademisyen arkadslardan ve cekirdekten yetme arkadaslarin yaptigi paylasimlari dile getirdik destekleriniz icin tesekkürler
Neden olmasın daha önce dernekleşme çalışmamız olmuştu bu çalışmalar için resmiyet kazanmamız gerekirMehmet bey traktör kulüp olarak tarım eğitimi veren eğitim merkezi kurulabilirmi almanyada bulunan eğitim merkezleri gibi
Bana mail atabilir misin içeriği ? Wetransfer yoluyla da olabilirValla programı izledimde daha önce ihbar hattından video gonderdim paylasim veya geri donulmedi bereket tv den oyle oluncada insan soguyor bazen.
Video 1.13 sn mailden boyut buyuk oldugu için gonderemedim
Yoğun bir wahtsap iletisi alıyoruz inanın birçoğunu ekranda dile getiremiyoruz mevcut zamanımız yetmiyor sonrasında geri dönmeye çalışıyoruzValla programı izledimde daha önce ihbar hattından video gonderdim paylasim veya geri donulmedi bereket tv den oyle oluncada insan soguyor bazen.
Doğrudur elbette birçok mesaj gelebilir ama dorumda inceliyorumda genelde bazı konular üstüne gidiliyor buranın hemen hemen %80 i hayvancılıkla uğraşıyor o yüzden genel olarak onların söyledikleri biraz öndd oluyor programıda inceledim katılanlar hayvancılıkla uğraşan kişiler bizim gibi örtü alti tarımla uğrasan çok az kisi var forumda bizimde busorunlari dile getirmemiz gerekir bende bunun amacindayim ama bu sorunlari bi dile getiremiyoruz ortu alti tarimi icinde sadece uretim.vs hakkinda konular var diger surecleri inceleyen bi programa rastlamadim bu yuzden bende bu sorunlarimizi dile getirmek istiyorum.Yoğun bir wahtsap iletisi alıyoruz inanın birçoğunu ekranda dile getiremiyoruz mevcut zamanımız yetmiyor sonrasında geri dönmeye çalışıyoruz
Örtü altı tarım ve üreticilik benim program konseptimin dışında ve bilgi alanımında dışında o yüzden program konusu yapmadık sulamada değindik biraz Bereket tv de örtü altı yetiştiricilikle ilgili sürekli güncel programlar çekiliyor amaDoğrudur elbette birçok mesaj gelebilir ama dorumda inceliyorumda genelde bazı konular üstüne gidiliyor buranın hemen hemen %80 i hayvancılıkla uğraşıyor o yüzden genel olarak onların söyledikleri biraz öndd oluyor programıda inceledim katılanlar hayvancılıkla uğraşan kişiler bizim gibi örtü alti tarımla uğrasan çok az kisi var forumda bizimde busorunlari dile getirmemiz gerekir bende bunun amacindayim ama bu sorunlari bi dile getiremiyoruz ortu alti tarimi icinde sadece uretim.vs hakkinda konular var diger surecleri inceleyen bi programa rastlamadim bu yuzden bende bu sorunlarimizi dile getirmek istiyorum.
Dogrudur ama burda bu konularla ilgili herhangi birsey bulamiyoruz o yuzden sahsim adina uzuluyorum.Örtü altı tarım ve üreticilik benim program konseptimin dışında ve bilgi alanımında dışında o yüzden program konusu yapmadık sulamada değindik biraz Bereket tv de örtü altı yetiştiricilikle ilgili sürekli güncel programlar çekiliyor ama