Helal olsun abi güzel olmuş
Napıyım talha senede 4 römork oduna motor mu alıyımEline sağlık Fatih abi icat güzel olmuş ta 115 beygir fazla değil mi?
Çok güzel olmuşArkadaşlar kütükleri yarmada bu sene 4 tane balta sapı kırdım ve cok yorucu bi iş internette yapan kisilerin videolarini izledim bende kendime bitane yaptım bakalım begenecekmisiniz boya yetismedi yagmur yagdi[emoji106] [emoji106] [emoji106]
Fiyatı ne acaba koca motoru calistirmayiz hicolmazsaGüzel paylaşım elinize sağlık Ekli dosyayı görüntüle 18917
internette dolaşırken böyle bişey denk geldi belki oşinize yarar
Aynen eyüp yaptım kimi boş iş dedi kimi calismaz dediGüzel olmuş eline sağlık.Kafayı çalıştırırsan rahat edersin.Bende benzerini yaptım.Yaparken kahvede benimle dalga geçiyolardı basmaz vs diye.Şimdi gördüler benimkini de yap diyolar bende basmadı keçe patlak diyorum şimdi sallasınlar baltaları.Bir seferde odunu 4 e bölüyorum 1 günde 3 römorklu budaklı çam yardım
O da olabilir tabi römork damperinin cektirmeyi yayla mı yapacaksınızAynısını römork damperi var boşta onla yapmayı düşünüyorum. Eline sağlık güzel olmuşta ben kütükleri kaldırmamak için dikine aşşağı yapacam
O da olabilir tabi römork damperinin cektirmeyi yayla mı yapacaksınız