belarus 550 m

Ynt: belarus 550 m

usta buna petrol lazım tahminimce tipine bakınca 4-5 ton rahat vardır bu :)) ayrıca kabininin ön tarafını kesmişler sanırım.. bunu üniversal 650m ile takacaksın :)

yavuz bu mootorun frenler havalı arka kollar ne kadar kaldırıyorsa o kadarda aşağı basıyor arkadaş ben denemedim ama yakıtı az diyor kalıbına göre şaftlı volvo pompası varmış o yüzden az yakıyor dedi ama bir ses var mükemmel

xdragonx link=topic=35220.msg299221#msg299221 date=1286135895' Alıntı:
yavuz bu mootorun frenler havalı arka kollar ne kadar kaldırıyorsa o kadarda aşağı basıyor arkadaş ben denemedim ama yakıtı az diyor kalıbına göre şaftlı volvo pompası varmış o yüzden az yakıyor dedi ama bir ses var mükemmel

zaten benim kisi sadece bi ilk bakıştaki fikrimdi bu marka hakkında hiç bi bilgim yada deneyimim yok :) ama ucuz bi traktör oldugunu biliyorum tipi pek hoş olmassa özellikleri güzelmiş.. neden satıyor arkadasın sahsen bu fiyata satacagına böle bi traktör evin önunde dursa daha iyi :) acayip bi dekor olur cok ilgi ceker bu.. baya yuksek belaruslar bide..

bu traktör benim eniştede var 110-90 la bagladılar tek çekerde 110-90 ı pırasa gibi dogradı.
çok iyi traktör boş sevindi römorkla 5800 kg geliyor.havalı direksiyon yakıtdı idaeli tek sorun yedek parça bulunmaz hindt kumaşı gibi